Στη Σχολή προπονητικής UEFA C, η Ελ. Κουσκούνη

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των υποψηφίων προπονητών για το Uefa C που θα γίνει στην Πρέβεζα, από 26-03 ως 04-04, όπου θα συμμετέχει μια δική μας κοπέλα, η Έλενα Κουσκούνη, που ήδη έχει διαγράψει τη δική της πορεία στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Από τις 26 κοπέλες που δήλωσαν συμμετοχή, η ΕΠΟ επέλεξε μόνο πέντε βάση  βιογραφικού και μέσα σ΄αυτές δεν θα μπορούσε να λείπει η Έλενα Κουσκούνη, αφού παρά το νεαρό της ηλικίας της διαθέτει ένα πλούσιο βιογραφικό ως αθλήτρια, αλλά κι ως προπονήτρια.
Η Έλενα Κουσκούνη  είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρήτειου Πανεπιστημίου Θράκης, από το 2012 και κάτοχος Uefa B.
Από τη  μέρα που πήρε το πτυχίο της, ασχολείται με την προπονητική σε αναπτυξιακές ηλικίες,  σε τμήματα αγοριών και κοριτσιών, ενώ έχει υπάρξει κι επί σειρά ετών βοηθός προπονητή στη γυναικεία ομάδα του ΑΣ Μαγνησιακού.
Ως αθλήτρια ξεκίνησε στον ΑΣ ΒΌΛΟΣ 2004, όπου αγωνιζόταν στην Α’ εθνική κι  από εκεί κλήθηκε στην Εθνική Νεανίδων, οπού έπαιξε δυο χρόνια. Αργότερα ως φοιτήτρια πήρε μεταγραφή στη Ροδόπη ’87 τη χρονιά που ήταν στην Α’ εθνική, κάνοντας επαγγελματικό συμβόλαιο. Το 2009 επέστρεψε στον ΑΣ ΒΟΛΟΣ 2004 και η τελευταία μεταγραφή ήταν στον ΑΣ Μαγνησιακό, όπου έκλεισε την ποδοσφαιρική της καριέρα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις