Κοπή πίτας Άνθιμου Γαζή

Σε μια όμορφη βραδιά η ομάδα του Άνθιμου Γαζή έκοψε την βασιλόπιτα. Σύσσωμο το Δ.Σ του πηλιορείτικου συλλόγου, σχεδόν όλοι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν, να χαλαρώσουν και να ξεφύγουν λίγο από τις προπονήσεις και τους αγώνες.

Στις σύντομες ομιλίες που έγιναν, από την διοίκηση μίλησε ο Αντιπρόδερος κ. Κωστάκης Γιώργος ο οποίος τόνισε πως δεν είναι αυτοσκοπός της ομάδας μόνο οι νίκες και με κάθε τίμημα (όπως γίνεται όλο και περισσότερο τελευταία), αλλά να ευχαριστούνται οι αθλητές του συλλόγου το παιχνίδι, την Α’ κατηγορία, όπου φέτος ΑΞΙΑ αγωνίζονται μετά την περσινή άνοδο που κατέκτησαν, ενώ τους συνέστησε να είναι ΣΩΣΤΟΙ άνθρωποι στην κοινωνία και αγαπημένοι μεταξύ τους και να αγωνίζονται πάντα με τους κανόνες τους Ευ αγωνίζεσθαι.
Ακολούθως, τον λόγο πήρε το μέλος του Δ.Σ κ. Παναγιώτου Απόστολος ο οποίος εξήρε το καλό κλίμα μεταξύ των ποδοσφαιριστών, παρά τα άτυχα αποτελέσματα, τις προσπάθειες και την κατάθεση ψυχής που κάνουν κάθε Κυριακή, τόνισε πως η διοίκηση θα είναι πάντα δίπλα τους να τους στηρίζει ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων και τους παρότρυνε να ακούνε με ευλάβεια τον έμπειρο προπονητή  τους κ.Κατσικαδάμο.
Στη συνέχεια έκοψαν την βασιλόπιτα με τον τυχερό της βραδιάς, τον τερματοφύλακα Γκούρη να κερδίζει ένα γεύμα στο εστιατόριο ‘Αλώνι’ στις Μηλιές, ιδιοκτησίας του κ. Γεωργόπουλου Βασίλη, τον οποίο ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά, καθώς πάντοτε βρίσκεται δίπλα στην ομάδα.
Με παρότρυνση του κόουτς κληρώθηκαν άλλα δυο δώρα (τυχεροί ήταν οι Δημόπουλος
Παναγιώτης και Μυλωνάς Βασίλης), ενώ ο ίδιος τόνισε πως από τις εμπειρίες που αποκτά φέτος η ομάδα και οι νεαροί ποδοσφαιριστές, θα χτιστεί και η νέα ΟΜΑΔΑ για την επόμενη σεζόν. Το τέλος της βραδιάς βρήκε όλους με χαλαρή διάθεση, κλίμα ενότητας και αισιοδοξίας ενώ την παράσταση έκλεψε με τα τραγούδια του, για άλλη μια φορά η ΨΥΧΗ της ομάδας και αγαπητός σε όλους Νίκος Αλεξίου.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις