Στο Παρίσι κόντρα στον πρωταθλητή του All American Open 2017 ο Μάριος Στεφάνου

Νέα τιμητική πρόσκληση για τον Βολιώτη Πρωταθλητή του Νοκ – Ντάουν Kyokushin Karate Μάριο Στεφάνου, αθλητή του Συλλόγου Kyokushinkai Karate Βόλου, Παγασών 119. Τον Έλληνα Πρωταθλητή του Kyokushinkai Karate Μάριο Στεφάνου επέλεξε ο Γραμματέας της Παγκόσμιας Οργάνωσης Kyokushin Karate Shihan Katsuhito Gorai, να αντιμετωπίσει στο Παρίσι το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 τον Πρωταθλητή του All American Open 2017, Antonio Tessau.

Ο Γάλλος Αθλητής είναι δύο συνεχόμενες χρονιές 2016-2017 πρωταθλητής του Διεθνούς Πρωταθλήματος All American και προσκλήθηκε να συμμετέχει στο Διεθνές Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών του Παρισιού όπου λαμβάνουν μέρος οι καλύτεροι αθλητές από τις μαχητικές τέχνες.

Ο Βολιώτης Πρωταθλητής Μάριος Στεφάνου θεωρήθηκε ο καταλληλότερος αντίπαλος του Γάλου Πρωταθλητή χάρη στην τεχνική ικανότητα του να χρησιμοποιεί στις επιθέσεις του εξίσου καλά τα χέρια και τα πόδια του προσφέροντος παράλληλα με την μαχητικότητα και θέαμα. Το εν λόγο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών παρακολουθούν κάθε χρόνο χιλιάδες κόσμος και το μεταδίδουν τα μεγαλύτερα Διεθνή τηλεοπτικά μέσα. Οι αγώνες θα διεξάγονται σε υπερυψωμένο αγωνιστικό πάτωμα (ταταμι). Ο Μάριος Στεφάνου θα αγωνιστεί σε γύρους των δύο λεπτών με διάλλειμα 15 δευτερολέπτων και ο νικητής θα ανακηρυχτεί στο τέλος των δίλεπτων γύρων ή αν υπάρξει νωρίτερα κάποιο Νοκ – Άουτ. Ο Βολιώτης Πρωταθλητής μας Μάριος Στεφάνου προπονείτε εντατικά με τον προπονητή και Πατέρα του Γιάννη Στεφάνου ώστε να φανεί αντάξιος της τιμής που του έγινε να συμμετέχει σε αυτή την Διεθνή Διοργάνωση και να στεφθεί με επιτυχία η παρουσία του προβάλλοντας και Εκπροσωπώντας επάξια την Πατρίδα μας!

Τέλος τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας εύχονται καλό ταξίδι και Καλή Επιτυχία στον Πρωταθλητή μας Μάριο Στεφάνου!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις