«Μια γροθιά για τη μεγάλη νίκη»

Το κρισιμότερο παιχνίδι της χρονιάς που κρίνει την παραμονή στην κατηγορία δίνει το Σάββατο (24/03) ο ΑΟ Θήβα κόντρα στον Αστέρα Ιτέας, με τον πρόεδρο της ομάδας Θανάση Βυλλιώτη να καλεί τον φίλαθλο κόσμο στο γήπεδο.

Αναλυτικά:

«Το Σάββατο 24 Μάρτιου η ομάδα μας ο ΑΟ ΘΗΒΑ δίνει ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια στην ιστορία του απέναντι στον Αστέρα Ιτέας. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο θα κρίνει κατά πολύ την παραμονή μας και του χρόνου στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία, γι’ αυτό σε αυτό το κρίσιμο σταυροδρόμι για τον σύλλογο σας καλώ όλους του φίλαθλους της πόλης να έρθετε στο γήπεδο και στηρίξετε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας ώστε να φτάσουν στην νίκη παραμονή στην κατηγορία.

Ο ΑΟ ΘΗΒΑ γιορτάζει τα 50 χρόνια ιστορίας του και πρέπει να παραμείνει στην κατηγορία και να μην γυρίσει στα τοπικό πρωτάθλημα το οποίο θα είναι πισωγύρισμα και για την ομάδα μας, γι’ αυτό όλοι μαζί ενωμένοι θα κρατήσουμε τον αγαπημένο μας ΑΟ ΘΗΒΑ στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία, όλοι μαζί ενωμένοι καταφέραμε ότι καταφέραμε τα τελευταία πέντε χρόνια.

ΦΙΛΑΘΛΟΙ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ-Δ.Σ. μία γροθιά για την μεγάλη νίκη!».

Με τιμή
Θανάσης Βυλλιώτης».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις