Φ. Σκοπελίτης: Είμαστε ανώτεροι από τη Λάρισα

Ο Φίλιππος Σκοπελίτης με δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ-FM 89.5 αναφέρθηκε στην ήττα από τον Ηρακλή, στο ντέρμπι του προσεχούς Σαββάτου με τη Λάρισα και υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός έχει τις δυνατότητες, ως ομάδα, να τερματίσει στην 3η θέση, η οποία μπορεί στο τέλος να τον οδηγήσει στην άνοδο στη Σούπερ Λιγκ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του νεαρού μεσοεπιθετικού των «ερυθρολεύκων»:…

«Μετά την ήττα από τον Ηρακλή όλοι είμαστε στενοχωρημένοι. Ωστόσο, έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τη Λάρισα στο γήπεδό μας, πριν από τα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια με Παναχαϊκή και ΑΕΚ και πρέπει να αποδείξουμε, πως το ματς με τον Ηρακλή ήταν μια κακή παρένθεση.
Στόχος μας είναι, πλέον, η κατάκτηση της 3ης θέσης, η οποία πιστεύω ότι θα οδηγήσει και αυτή στη Σούπερ Λιγκ. Έχουμε αποδείξει με τις εμφανίσεις μας, τουλάχιστον στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, πως έχουμε τις δυνατότητες να πάρουμε την 3η θέση. Δεν πρέπει η καλή εικόνα της ομάδας να χαλάσει από την κακή εμφάνιση στον αγώνα της περασμένης Δευτέρας».
Για τη φετινή του παρουσία στην ομάδα: «Όλα αυτά που ζω με τον Ολυμπιακό είναι πρωτόγνωρα για μένα, καθώς είναι η πρώτη χρονιά που αγωνίζομαι ως επαγγελματίας. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να φορώ τη φανέλα μιας μεγάλης ομάδας, όπως είναι ο Ολυμπιακός Βόλου. Το περασμένο καλοκαίρι πίστευα ότι δύσκολα θα μπορούσα να μπω έστω στην αποστολή, όμως τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά για μένα. Έκανα το ντεμπούτο μου με τον Ολυμπιακό στον αγώνα Κυπέλλου με τα Χανιά, ενώ στο πρωτάθλημα πρωτοέπαιξα με τον Φωκικό στην Άμφισσα. Ωστόσο, ο κ. Ελευθερόπουλος ήταν αυτός που με πίστεψε περισσότερο και μου έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστώ και μάλιστα σε σημαντικά παιχνίδια – στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος – και θέλω να πιστεύω ότι τον δικαίωσα.
Άγχος σίγουρα υπάρχει, από την ώρα που φτάνει η ομάδα στο ξενοδοχείο. Όσο πλησιάζει η ώρα για να αρχίσει το παιχνίδι, το άγχος μεγαλώνει».
Για τους προσωπικούς του στόχους: «Στόχος μου είναι να καθιερωθώ στον Ολυμπιακό, να διακριθώ μέσα από αυτή την ομάδα και αν αποδείξω πως είμαι τόσο καλός για να παίξω σε υψηλότερο επίπεδο, σαφώς και θα ήθελα να αγωνιστώ σε κάποια μεγαλύτερη ομάδα, ακόμη και στο εξωτερικό».
Για την πορεία της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού: «Στην ομάδα Νέων υπάρχει ένας πολύ αξιόλογος προπονητής, ο κ. Θωμάς Μακρής, ο οποίος έχει βοηθήσει σημαντικά την ομάδα των Νέων τα δύο τελευταία χρόνια. Υπάρχουν, επίσης και πολλοί καλοί παίκτες, με ταλέντο, που έχουν δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό σύνολο. Πιστεύω πως αυτή η ομάδα μπορεί να τερματίσει πρώτη στα πλέι οφ της Football League του πρωταθλήματος Κ19».
Για το ντέρμπι με τη Λάρισα: «Όλοι στην ομάδα γνωρίζουμε πως έχουμε δυσαρεστήσει τον κόσμο του Ολυμπιακού, καθώς περίμενε να κερδίσουμε τον Ηρακλή. Ωστόσο, παρά τη κακή εμφάνιση που πραγματοποιήσαμε, οι φίλαθλοι μας χειροκρότησαν, γιατί έχουν καταλάβει ότι δουλεύουμε σκληρά και ότι αγαπάμε την ομάδα. Πιστεύω πως θα τους κάνουμε να χαμογελάσουν το Σάββατο στο παιχνίδι με την ΑΕΛ και στο τέλος ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να κατακτήσει την 3η θέση.
Κερδίσαμε τη Λάρισα τρεις φορές μέσα σε μία χρονιά, ενώ ένα ματς έληξε ισόπαλο. Αυτό δείχνει, αν μη τι άλλο, πως ο Ολυμπιακός είναι ανώτερη ομάδα από τη Λάρισα. Δεν παύει, ωστόσο, να είναι ένα ντέρμπι μεταξύ δύο ιστορικών ομάδων. Εμείς παίζουμε το τελευταίο μας «χαρτί» για την 3η θέση και αυτό είναι που μεγαλώνει το άγχος. Πάση θυσία πρέπει να κερδίσουμε…».
Απομαγνητοφώνηση: goalpost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις