Εξετάζεται ο φάκελος του Ολυμπιακού Β. για την αδειοδότηση

Την Τρίτη 12/5 η επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ θα εξετάσει το φάκελο του Ολυμπιακού Βόλου, όπως και των υπόλοιπων ομάδων της Football League. Οι «ερυθρόλευκοι» πάρα πολύ δύσκολα θα πάρουν άδεια για τη Σούπερ Λιγκ, όπως άλλωστε το παραδέχθηκαν με δηλώσεις τους και οι διοικούντες τον Ολυμπιακό. Κάτι που πρακτικά…

…σημαίνει ότι σε περίπτωση ανόδου (π.χ. ως τρίτοι, εάν υπάρξουν ανακατατάξεις στη μεγάλη κατηγορία) θα έχουν περιορισμούς στις μεταγραφές.
Για την αδειοδότηση για το πρωτάθλημα της Football League τα πράγματα είναι πιο εύκολα, ωστόσο, τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο.
Το καλό για τον Ολυμπιακό είναι, πως τα περισσότερα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών είναι σε ισχύ και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και μπορεί να στηριχθεί η ομάδα στους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές. Άλλωστε, στις προθέσεις των διοικούντων είναι να μην χαλάσει ο κορμός και χημεία αυτής της ομάδας και με συγκεκριμένες ενισχυτικές κινήσεις ο Ολυμπιακός να πορευτεί στο νέο πρωτάθλημα, σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις