Κρεμασμένος βρέθηκε Βολιώτης σε αποθήκη στον Αλμυρό

Σοκ στην τοπική κοινωνία προκάλεσε χθες το βράδυ η αυτοκτονία γνωστού ελεύθερου επαγγελματία, πρώην ιδιοκτήτη Εταιρείας Λήψης και Διαβίβασης Εντολών (ΕΛΔΕ) στην πόλη του Βόλου.
Σύμφωνα με έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες, απαγχονισμένος βρέθηκε ο Α.Κ., σε αποθήκη του πατρικού του σπιτιού στους Αγίους Θεοδώρους Αλμυρού.
Ο 62χρονος ελεύθερος επαγγελματίας βρέθηκε απαγχονισμένος από μία Αλβανίδα που τον φρόντιζε και καθάριζε το σπίτι του, γύρω στις 6.30’ χθες το απόγευμα. Ο 62χρονος είχε φύγει χθες το μεσημέρι από τον Βόλο για το πατρικό του σπίτι, ενώ κατά μία πληροφορία, το τελευταίο δεκαήμερο νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Βόλου με προβλήματα. Μάλιστα φέρεται να έφυγε μόνος του από το νοσηλευτικό ίδρυμα…
Ο 62χρονος φέρεται να έφτιαξε μια θηλιά από σχοινί, την κρέμασε από ένα δοκάρι στη στέγη της αποθήκης, έβαλε το κεφάλι του στη θηλιά, κάτω από τα πόδια του μια καρέκλα, την έσπρωξε και απαγχονίστηκε…

Η Αλβανίδα που τον βρήκε φώναξε τρομαγμένη τους γείτονές του και συγγενείς του στους Αγ. Θεοδώρους, που έσπευσαν στην αποθήκη, αλλά ήταν πλέον αργά. Κλήθηκε γιατρός του Κέντρου Υγείας Αλμυρού, που μετέβη στο σπίτι του νεκρού με ασθενοφόρο του Κέντρου και απλά βεβαίωσε τον θάνατό του, γύρω στις 8.30’ χθες το βράδυ.
Ο 62χρονος την εποχή της ανόδου του Χρηματιστηρίου διατηρούσε ΕΛΔΕ στον Βόλο, την οποία ωστόσο χτύπησε η κρίση που ακολούθησε, με αποτέλεσμα να αποσυρθεί στην περιοχή των Αγ. Θεοδώρων.
Σύμφωνα με συγγενικό του πρόσωπο, πριν λίγες ημέρες είχε χάσει τη μητέρα του, γεγονός που επέτεινε την άσχημη ψυχολογική του κατάσταση.
Ο Α.Κ. είχε παντρευτεί δύο φορές στο παρελθόν και από τις δύο πρώην συζύγους του είχε αποκτήσει πέντε παιδιά συνολικά.
Την προανάκριση για τις συνθήκες της αυτοκτονίας, που συντάραξε την τοπική κοινωνία, διενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Αλμυρού.

e-thessalia.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις