Πρωταθλητής Μαγνησίας το 1ο ΓΕΛ Ν. Ιωνίας (90 photos)

Μετά από ένα αμφίρροπο, όσο και νευρικό παιχνίδι, το 1ο ΓΕΛ Ν. Ιωνίας επιβλήθηκε με 32-29 του 4ου ΓΕΛ Βόλου στα αγόρια και αναδείχθηκε πρωταθλητής Μαγνησίας στο μπάσκετ Λυκείων, παίρνοντας ταυτόχρονα το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Τα πρωταθλήματα μπάσκετ Λυκείων (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία με την οργανωτική ευθύνη της Οργανωτικής Επιτροπής Σχολικών Αγώνων με πρόεδρο τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας κ. Σωκράτη Σαβελίδη και με υπεύθυνη την επικεφαλής φυσικής αγωγής κα Ιωάννα Ράμμου, όπως και με όλη την ομάδα φυσικής Αγωγής. Επίσης συνεργάστηκαν άψογα βοηθώντας στην επιτυχία των αγώνων, καθηγητές φυσικής αγωγής και προπονητές μπάσκετ.

Γιατρός των αγώνων ήταν ο κ. Νίκος Ρούμπος.

Τον τελικό που έγινε μέσα σε φίλαθλα πλαίσια παρακολούθησαν δεκάδες μαθητές και αρκετοί εκπαιδευτικοί και των δύο Λυκείων που χειροκρότησαν τους αγωνιζόμενους, ενώ στο τέλος του αγώνα, οι μαθητές του 1ου ΓΕΛ Ν. Ιωνίας έστησαν τρελό πανηγύρι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Διαιτητές: Τσιριγωτάκης, Μούτος

1ο ΓΕΛ Ν. Ιωνίας (Κυριακιδέλης): Τσινίκας, Παρισάκης, Ομορέγκι, Τσινίκας Ι., Χρηστομάνος, Στρουμπέλος, Σμυρλής, Κώστογλου, Τεντζεράκης, Λογοδότης, Παπαδημόπουλος, Πάντζιος.

4ο ΓΕΛ ΒΟΛΟΥ (Κανιούρας): Ανέστης, Οικονόμου, Ρούμπος, Ρουσιώτης, Κουτσομπίρης, Μανίνης, Οτού, Αγόρας, Αυλογιάρης, Μπιντάκας, Σπανόπουλος

 

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Οργανωτικής Επιτροπής «στην προσπάθεια για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων συνεργάστηκαν η ομάδα Φυσικής Αγωγής Μαγνησίας, έχοντας την πολύτιμη βοήθεια της Διεύθυνσης Αθλητισμού του Δήμου Βόλου, η οποία με την παραχώρηση των εγκαταστάσεων συμβάλλει στη διάδοση του σχολικού αθλητισμού στη Μαγνησία.

Αξιοσημείωτη είναι η καλή συνεργασία με τη σχολή ποδοσφαίρου Αγίας Παρασκευής για τη χρήση των εγκαταστάσεών της και με τους εκπαιδευτικούς φυσικής αγωγής και τις διευθύνσεις των σχολείων. Οι ομάδες και οι μαθητές και οι μαθήτριες θα συνεχίσουν στη Β’ φάση των Αγώνων σε επίπεδο Περιφέρειας».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις