Ανακοίνωση απάντηση του Γ.Σ. Αλμυρού στον Αμβρυσσέα

Ανακοίνωση εξέδωσε χθες ο Γ.Σ. Αλμυρού με την οποία καλεί τους φιλάθλους της ιστορικής ομάδας στον τελευταίο φετινό αγώνα έδρας με αντίπαλο τον Αμβρυσσέα. Παράλληλα απαντά στην ομάδα του Διστόμου, που σε δική της ανακοίνωση ανάφερε ότι η διαιτησία έπαιξε ρόλο στη νίκη του ΓΣΑ στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ. το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του Γ.Σ. Αλμυρού καλούν το φίλαθλο κόσμο της πόλης μας στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα με την ομάδα του Αμβρυσσέα Διστόμου το ερχόμενο Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 και ώρα 15.00 στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.
Μετά από ένα μαραθώνιο 24 αγώνων η ομάδα μας βρίσκεται στην καλύτερη θέση της στην ιστορία της και στην παρουσία της στα σαλόνια των εθνικών κατηγοριών, εκπροσωπώντας επάξια το ποδόσφαιρο της επαρχίας Αλμυρού.
Για τις ανακοινώσεις του προσεχούς αντιπάλου που έπεσαν στην αντίληψη μας στο διαδίκτυο, την απάντηση θα την δώσουμε εκεί που ξέρουμε καλύτερα όπως κάναμε στους περισσότερους αγώνες του πρωταθλήματος, δηλαδή μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Το κομμάτι της ανακοίνωσης του Αμβρυσσέα που ενόχλησε τους ανθρώπους του ΓΣΑ είναι το εξής: «Ο αγώνας στον τρίτο της βαθμολογίας Αλμυρό φαντάζει δύσκολος όμως υπάρχει πίστη και αισιοδοξία πως θα τα καταφέρουμε. Μην ξεχνάμε την ήττα στον πρώτο γύρο στο Δίστομο όταν δεν μας δόθηκε καταφανέστατο πέναλτι…(καταλογίστηκε φάουλ εκτός περιοχής-κακώς) και όλα τώρα θα ήταν διαφορετικά».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις