«Ενδιαφέρον ομογενή επιχειρηματία από τις ΗΠΑ για Παναθηναϊκό»

Σύμφωνα με τη SportDay, Έλληνας ομογενής επιχειρηματίας από τις ΗΠΑ με μεγάλη οικονομική επιφάνεια και συνεργάτες έχει χτυπήσει την πόρτα του Γιάννη Αλαφούζου για να πάρει στα χέρια του τον Παναθηναϊκό.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί από το Νοέμβριο, όταν και είχε έρθει σε επαφή με υψηλόβαθμο στέλεχος τα ΠΑΕ που πλέον έχει αποχωρήσει, προκειμένου να παραλάβει και να εξετάσει όλα τα οικονομικά στοιχεία. Μάλιστα το ύψος των χρεών δεν φαίνεται να τον πτόησε και αναμένεται μέχρι το Πάσχα να έρθει στην Αθήνα για να καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ.

Όσον αφορά στην ταυτότητα του επιχειρηματία, παρότι το δημοσίευμα δεν τον κατονομάζει, αναφέρει πως είναι 46 ετών, με δραστηριότητα στις κατασκευές και τα κτηματομεσιτικά. Στην ομάδα του υπάρχει επίσης ένας 40χρονος που είναι υψηλόβαθμο στέλεχος στο ελληνικό δημόσιο και έχει σχέσεις με την ομογένεια, καθώς και ένας 55χρονος ομογενής επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον τομέα των κατασκευών και φέρεται να ήταν ο εμπνευστής της πρωτοβουλίας.

Η SportDay αναφέρει πως όλοι τους είναι παναθηναϊκοί, μάλιστα ένας εξ αυτών υπήρξε και αντιπρόεδρος του συνδέσμου φίλων του συλλόγου στη Νέα Υόρκη, ενώ δεν φαίνεται να έχουν καμία διασύνδεση με πρώην παράγοντες ή μετόχους του Παναθηναϊκού.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Γιάννης Αλαφούζος είχε απορρίψει το αίτημα για αποκλειστικότητα του Γιαννακόπουλου και των εταιρειών που τον πλαισιώνουν για το Athens Alive και πιθανολογείται πως ένας από τους λόγους να ήταν και αυτό το ενδιαφέρον από τις ΗΠΑ.

Πάντως οι ομογενείς εκτιμούν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την προσφορά του και δεν θα είχαν πρόβλημα σύμπραξης μαζί του, αν και μέχρι τώρα δεν έχει προκύψει από πουθενά ότι επιδιώκουν εμπλοκή στην κοινοπραξία για το ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις