Αγώνας γοήτρου για Αλμυρό με Αμβρυσσέα (pregame)

Τον Αμβρυσσέα υποδέχεται σήμερα στις 15.00 ο Γ.Σ. Αλμυρού στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος», σ’ ένα παιχνίδι με βαθμολογικό ενδιαφέρον μόνο από πλευράς φιλοξενουμένων. Ο Αμβρυσσέας θέλει μόνο νίκη για να εξαντλήσει τις όποιες ελπίδες έχει για την παραμονή στην κατηγορία, ενώ ο Αλμυρός θα παίξει για το γόητρο.

«Νοκ άουτ» για το παιχνίδι έχει τεθεί ο Γιάννης Καψιώτης, λόγω διαστρέμματος, ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Νίκου Μπαρούτα, που έχει αιμάτωμα στον μηρό. Ετοιμοπόλεμοι στον ΓΣΑ είναι οι: Άγγελος Σταυράκης, Παναγιώτης Τσομπανόπουλος, Βαγγέλης Κοντογεωργάκης, Βαλάντης Κόκκας, Χρήστος Χολέβας, Βαγγέλης Στουρνάρας, Στέλιος Αλεξανδρής, Γιώργος Σαββίδης, Πέτρος Θωμαΐδης, Κώστας Κιπτίου, Παναγιώτης Κοντοβάς, Κώστας Φλίγκος, Θανάσης Μπιρμπίλης, Θεόφιλος Πρατής, Ηλίας Αράπης, Δημήτρης Γκατζούλης, Βαγγέλης Τσιουρής, Φίλιππος Σκοπελίτης, Κώστας Κρανάς.

Ο Σταύρος Τσιμεντερίδης της ΕΠΣ Κοζάνης θα είναι ο «άρχων» της σημερινής αναμέτρησης. Βοηθοί του ορίστηκαν οι Χρήστος Τζιαμπάσης και Αλέξανδρος Μπαλιάγκας, που επίσης ανήκουν στην ΕΠΣ Κοζάνης. Όσον αφορά τον παρατηρητή διαιτησίας, αυτός θα είναι ο Ματθαίος Κοφίτσας της ΕΠΣ Τρικάλων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις