Χ. Σπαθής: Το κίνητρο να μετατραπεί σε θετική ενέργεια

Έτοιμος για το σημερινό κρίσιμο και καθοριστικής σημασίας παιχνίδι με τον Αχιλλέα στα Φάρσαλα είναι ο Ρήγας Φεραίος, με τον παίκτη-προπονητή Χρήστο Σπαθή να δηλώσει στην εφημερίδα «Θεσσαλία»: «Γνωρίζουμε ότι μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Αχιλλέας έχει υποβιβαστεί, αλλά δεν χαρίζεται πουθενά. Μέσα στην έδρα του παρουσιάζεται μεταμορφωμένος προς το καλύτερο και ως τώρα έχει αρκετά θετικά αποτελέσματα. Ένα ματς στα Φάρσαλα κρύβει «παγίδες» για οποιαδήποτε ομάδα πάει να παίξει εκεί.

Φυσικά, για μας δεν αλλάζει κάτι. Θέλουμε μόνο τη νίκη για να βρεθούμε πιο κοντά στο στόχο της παραμονής και θα κάνουμε τα πάντα για να την κατακτήσουμε.

Οφείλουμε να μπούμε από την αρχή δυνατά στο ματς. Να έχουμε την ίδια ένταση και τον ίδιο καλό ρυθμό, όπως την περασμένη Κυριακή κόντρα στον Α.Ο. Σελλάνων, που ήταν ένα αντίστοιχο παιχνίδι επιβίωσης για τον Ρήγα.

Το κίνητρο για μας είναι μεγαλύτερο σε σχέση με τους αντιπάλους μας και αυτό πρέπει να φροντίσουμε να μετατραπεί σε θετική ενέργεια, ώστε από το πρώτο λεπτό να επιβάλουμε τον ρυθμό μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις