Κ. Σταματίου: Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας

Για τον κόσμο της και για το γόητρο θα αγωνιστεί σήμερα ο Γ.Σ. Αλμυρού κόντρα στον Αμβρυσσέα στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος», καθώς θέλει να κλείσει με νίκη τις εντός έδρας υποχρεώσεις του, απέναντι σε μια ομάδα που «καίγεται» για το τρίποντο. Ο προπονητής των «κυανολεύκων», Κώστας Σταματίου, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία», τόνισε: «Από τη στιγμή που επιτεύχθηκε ο αρχικός μας στόχος, δηλαδή η παραμονή στην κατηγορία, εκείνο που θέλουμε είναι να τερματίσουμε σε μία όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση. Θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που «καίγεται» για βαθμούς στην προσπάθειά της να σωθεί, αλλά εμάς δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει τι θέλει ο Αμβρυσσέας.

Πρόκειται για το τελευταίο παιχνίδι στο γήπεδό μας και θα επιδιώξουμε το αποτέλεσμα που θα ευχαριστήσει τον κόσμο μας. Από τη στιγμή που έχουμε αποβάλει το όποιο άγχος, οι ποδοσφαιριστές μας θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο για να χαρούν το παιχνίδι. Περιμένω ότι θα γίνει ένα ανοιχτό ματς».

Να σημειωθεί ότι ο κ. Σταματίου παραμένει τιμωρημένος και έτσι θα δει το παιχνίδι από την κερκίδα. Στον πάγκο θα βρίσκεται ο βοηθός του Κώστας Πρατής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις