Το κίνητρο του Αμβρυσσέα νίκησε τον Αλμυρό

Σ’ ένα παιχνίδι όπου το βαθμολογικό κίνητρο το είχαν οι φιλοξενούμενοι, ο Γ.Σ. Αλμυρού ηττήθηκε με 0-1 από τον Αμβρυσσέα στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος», με τους «κυανόλευκους» του Κώστα Σταματίου να υποχωρούν στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα (τους προσπέρασε ο Αστέρας Ιτέας).

Αντίθετα ο Αμβρυσσέας του Μίκι Τσίρκοβιτς κρατά την τύχη στα χέρια της, καθώς με νίκη την τελευταία αγωνιστική επί του ουραγού Βελουχίου στο Δίστομο εξασφαλίζει την παραμονή στην κατηγορία, ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα αποτελέσματα των ομάδων που παλεύουν για τη σωτηρία, τη στιγμή που θα αναμετρηθούν Ρήγας-Θήβα και δεν είναι δυνατόν να κερδίσουν και οι δύο.

Ο Γ.Σ. Αλμυρού δέχθηκε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 55’ από τον Βαφειάδη, ενώ ο Κώστας Σταματίου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστούν στο δεύτερο ημίχρονο και νεαρά παιδιά της ομάδας, όπως είναι οι Μπιρμπίλης και Πραττής, με τον τελευταίο να κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα του ΓΣΑ στο πρωτάθλημα.

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Γκατζούλης (69’ λ. τρ Μπιρμπίλης), Μπαρούτας (34’ λ. τρ. Αράπης), Χολέβας, Στουρνάρας, Σαββίδης, Αλεξανδρής, Κιπτίου, Σκοπελίτης (74’ Πραττής), Κοντοβάς, Φλίγκος (70’ Κράνας)
ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ: Ντέντσεφ, Μαργαρίτης (46’ Κυπραίος), Καλαγκάνης, Γιαλαμίδης (15’ λ. τρ. Βαφειάδης), Μεταλλινός, Τέλλος, Βλάχος, Βαγγέλη (70’ Πουλάκος), Κωστούλας, Σούκιας (58’ Σχίζας), Μανιδάκης.

φωτό: almyrosinfo.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις