Δύσκολη αποστολή για τον Ρήγα Φεραίο στην Άρτα

Η ΑΕ Καραϊσκάκης είναι η πρωτοπόρος ομάδα του Δευτέρου ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Η διαφορά της από τον δεύτερο ΑΟ Τρίκαλα είναι μόλις στους δύο βαθμούς. Το έργο του Ρήγα Φεραίου, ο οποίος θα ταξιδέψει ως την Άρτα για να αντιμετωπίσει τον Καραϊσκάκη, μόνο ως εύκολο δεν λογίζεται.

Το Δημοτικό Γήπεδο Αγίων Αναργύρων αποτελεί μία από τις πιο δυνατές και δύσκολες έδρες του ομίλου. Από τα 13 παιχνίδια που έχει δώσει η Αρτινή ομάδα στην έδρα της, έχει κερδίσει τα 12, ενώ έχει παραχωρήσει μόλις μία ισοπαλία. Η μοναδική ομάδα που κατάφερε να φύγει με έναν βαθμό από αυτό το γήπεδο είναι ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου.
Ο Ρήγας Φεραίος έχει πολλές πιθανότητες να πάρει βαθμό ή βαθμούς από αυτή τη δύσκολη έδρα, ιδιαίτερα αν βασιστεί στην αμυντική του λειτουργία. Όμως, η ομάδα της Άρτας θέλει να κερδίσει τον Ρήγα Φεραίο, γιατί αν το καταφέρει, θα πάει για δύο αποτελέσματα στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τα Τρίκαλα.
Η δυνατή του έδρα και το κίνητρο της νίκης είναι δύο παράγοντες που δίνουν πλεονέκτημα στην ομάδα του Καραϊσκάκη. Ο Ρήγας Φεραίος από τη μεριά του έχει εξασφαλίσει ήδη τον στόχο του που είναι η παραμονή στην κατηγορία, αλλά θα πάει να αγωνιστεί απέναντι στην καλύτερη ομάδα της κατηγορίας για τον κόσμο του και για την ιστορία του.

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις