Γάτος: «Το θέλαμε περισσότερο»

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Ρήγα στα Φάρσαλα, ο προπονητής της ομάδας του Βελεστίνου, Γιώργος Γάτος και συμπλήρωσε πως την επόμενη Κυριακή ο σύλλογος με νίκη θα καταφέρει κάτι που κανείς δεν πίστευε μετά το πρώτο μισό του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Γάτου:

«Η ομάδα των Φαρσάλων ήταν βαθμολογικά αδιάφορη, εμείς είχαμε το πρόβλημα και έπρεπε να κερδίσουμε. Κάθε Κυριακή προσπαθούμε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Ήταν δύσκολο το παιχνίδι γιατί γνωρίζαμε ότι τα Φάρσαλα παλεύουν όλα τα παιχνίδια. Προσπαθήσαμε, δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο, είχαμε πολλές ευκαιρίες και πιστεύω πως στο τέλος δίκαια επικρατήσαμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον συνάδερφο για την άψογη φιλοξενία και εύχομαι καλή συνέχεια».

Για την πορεία του Ρήγα στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος που τον έφεραν μια ανάσα από την παραμονή: «Αυτό οφείλεται στους ποδοσφαιριστές, πουθενά αλλού. Πίστεψαν, πάλεψαν, βλέπαμε πώς ήταν τα άλλα παιχνίδια και κάθε Κυριακή δουλεύαμε μόνο για την Κυριακή, τίποτα άλλο. Κυριακή με Κυριακή πήραμε τους πόντους που χρειαστήκαμε για να μείνουμε στην κατηγορία. Με μια νίκη την Κυριακή με τη Θήβα η ομάδα θα κάνει ένα μεγάλο κατόρθωμα που δεν περίμενε κανένας φέτος ότι δηλαδή ο Ρήγας Φεραίος θα παραμείνει στην κατηγορία. Θα είναι η μεγαλύτερη έκπληξη του πρωταθλήματος και το εννοώ. Θα είμαστε πολύ χαρούμενοι αν η ομάδα σωθεί και πιστεύω πως θα σωθεί. Εδώ που φτάσαμε δεν μένει τίποτα άλλο παρά η ομάδα να σωθεί».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις