Λίβας: «Να γιορτάσουμε με τη Νίκη Βόλου»

Το άγχος και την ψυχολογική πίεση της Θήβας εκμεταλλεύτηκε ο Αστέρας Ιτέας, σύμφωνα με τις δηλώσεις του προπονητή του, κ. Λίβα, ο οποίος κάλεσε τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών την τελευταία αγωνιστική με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Λίβα:

«Ήταν μια δίκαιη νίκη πέρα για πέρα. Εκμεταλλευτήκαμε το άγχος και την ψυχολογική πίεση της Θήβας και πιστεύω ότι κερδίσαμε δίκαια και καθαρά. Εμείς έχουμε σωθεί από την προηγούμενη Κυριακή, παίξαμε ελεύθερα, μπήκαν και κάποια παιδιά στην ομάδα που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής, νομίζω ανταποκρίθηκαν. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι ώστε να μπορέσουμε να φτάσουμε στον βαθμολογικό πίνακα όσο το δυνατόν ψηλότερα. Συγχαρητήρια στους παίκτες και εύχομαι στην ομάδα της Θήβας να βρει τον δρόμο της γιατί είναι μια ιστορική ομάδα και είναι κρίμα να βρίσκεται σ’ αυτή τη θέση.

Θεωρώ ότι όλος ο φίλαθλος κόσμος του Αστέρα Ιτέα πρέπει να βρίσκεται στο γήπεδο να γιορτάσει αυτή τη μέρα, το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τη Νίκη Βόλου. Δείξαμε φέτος ότι η ομάδα είναι πολύ ανταγωνιστική και δίκαια βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Τους περιμένουμε όλους στο γήπεδο την Κυριακή να τελειώσουμε με νίκη. Συνήθως η τελευταία εικόνα είναι αυτή που μένει. Ελπίζω να έρθουν όλοι στο γήπεδο και να τους ευχαριστήσουμε με το αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις