Με Καλλιθέα ξεκινούν σήμερα τα πλέι οφ οι Νέοι του Ολυμπιακού Β.

Σέντρα σήμερα (9/5) στα πλέι οφ του πρωταθλήματος Κ19 της Football League με τον Ολυμπιακό Βόλου να υποδέχεται στις 11 το πρωί στο βοηθητικό του ΕΑΚ την Καλλιθέα. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να μπουν με το δεξί στο μίνι πρωτάθλημα των πέντε αγωνιστικών (δεν θα υπάρξει δεύτερος γύρος), με στόχο να τερματίσουν όσο…

…ψηλότερα γίνεται στη βαθμολογία και γιατί όχι να μην κατακτήσουν τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας.
Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουν οι ομάδες από την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, οι δύο πρώτοι της κατάταξης θα αναμετρηθούν σε μονό παιχνίδι που θα έχει χαρακτήρα τελικού σε ουδέτερο γήπεδο.
Θυμίζουμε, πως πέρα από την Καλλιθέα, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Καλαμαριάς εκτός έδρας, τον Εθνικό Γαζώρου στο Βόλο, την 4η αγωνιστική θα κάνει το ρεπό του και θα κλείσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την ΑΕΚ στην Αθήνα.
Ο Θωμάς Μακρής έχει καλέσει όλους τους παίκτες της ομάδας να βρίσκονται σήμερα το πρωί στο ΕΑΚ του Βόλου και θα ανακοινώσει τη 18αδα του αγώνα.
Διαιτητής του παιχνιδιού θα είναι η κ. Τσιοφλίκη από την ΕΠΣ Λάρισας, με βοηθούς τους κ.κ. Καραγιάννη, επίσης από τη Λάρισα και Στεργιόπουλο από την ΕΠΣ Καρδίτσας.
Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ του πρωταθλήματος Κ19 της Football League:
Σάββατο 9/5
11.00: Ολυμπιακός Β.-Καλλιθέα
16.30: Εθνικός Γαζ.-Καλαμαριά
Ρεπό: ΑΕΚ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις