Θ. Μακρής: Να χαρούμε τα πλέι οφ

Οι Νέοι του Ολυμπιακού Βόλου προετοιμάστηκαν το τελευταίο διάστημα για να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στα πλέι οφ του πρωταθλήματος Κ19 της Football Legue, τα οποία αρχίζουν σήμερα με τη συμμετοχή πέντε ομάδων (Ολυμπιακός Β., ΑΕΚ, Καλλιθέα, Απόλλωνα Καλαμαριάς και Εθνικός Γαζώρου). Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται σήμερα (9/5, 11.00) στην…

…πρεμιέρα την Καλλιθέα στο Βόλο, με τον προπονητή του Ολυμπιακού, Θωμά Μακρή, να δηλώνει αισιόδοξος, τόσο για το σημερινό ματς, όσο και για τα παιχνίδια που έρχονται: «Αυτό που έχω τονίσει στους ποδοσφαιριστές είναι πως θα πρέπει να χαρούν τα παιχνίδια και να αισθάνονται υπερήφανοι που κατάφεραν να τερματίσουν στην πρώτη θέση του ομίλου, ύστερα από 15 παιχνίδια που έδωσαν. Δεν υπάρχει άγχος, θα κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και όταν μπαίνουμε στο γήπεδο για να αγωνιστούμε ο στόχος είναι ένας, η νίκη.
Η καθυστέρηση που υπήρξε, όσον αφορά την έναρξη των πλέι οφ, έδωσε τη δυνατότητα σε δύο ποδοσφαιριστές που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών, στους Αλεξανδρή και Αραπίτσα, να αποθεραπευτούν και να είναι πλέον έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα. Η μοναδική απουσία θα είναι ο Γιάννης Καψιώτης, ο οποίος είναι τιμωρημένος.
Θέλουμε σήμερα ο κόσμος του Ολυμπιακού να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει, όπως το έχει κάνει άλλωστε όλη τη χρονιά, αυτά τα παιδιά, που δίνουν και την ψυχή τους για την ομάδα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις