Όλα έτοιμα για το 8ο ράλι Όθρυς

Η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου διοργανώνει στις 9-10 Μαΐου το 8ο Ράλι Όθρυς. Ο αγώνας διοργανώνεται και πάλι υπό την αιγίδα του Δήμου Αλμυρού που έχει αποδείξει ότι στηρίζει το Μηχανοκίνητο Αθλητισμό, εδώ και οκτώ συναπτά έτη με τη Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου και τη Δημοτική Αρχή να καταβάλουν κάθε δυνατή…

…προσπάθεια για έναν άψογο αγώνα στην περιοχή.
Ο αγώνας για μία ακόμη χρονιά θα διεξαχθεί στο ξακουστό και όμορφο βουνό των Τιτάνων την Όθρυ του Ν. Μαγνησίας. Το Ράλι Όθρυς, που μετρά στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ράλι Ασφάλτου αλλά και στο Έπαθλο Κεντρικής Ελλάδος, έχει δύο επαναλαμβανόμενες ασφάλτινες διαδρομές μήκους 50 χλμ, σε μια διαδρομή 100 συνολικών χλμ από Αλμυρό, Κωφούς, Κοκκωτούς, Πλάτανο λίγα μόλις χιλιόμετρα από την πόλη του Αλμυρού.
Το Σάββατο 9 Μαΐου 14:00-16:00 στον Πλάτανο Αλμυρού και στο κατάστημα Ελαστικών Γ. Φώτου-Κ. Ράπτης θα πραγματοποιηθεί ο τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων και εν συνεχεία στις 19:30 θα γίνει η πανηγυρική εκκίνηση του αγώνα στο χώρο της Εμποροπανήγυρης του Αλμυρού. Εν συνεχεία τα αυτοκίνητα θα σταθμεύσουν (προς φύλαξη) έως το πρωί της Κυριακής 10 Mαΐου και στις 09:42, θα εκκινήσει ουσιαστικά ο αγώνας. Ο τερματισμός θα γίνει το μεσημέρι της ίδιας ημέρας γύρω στις 14:00 στον ίδιο χώρο.
Θεατές και αγωνιζόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να αγωνισθούν σε δύο ειδικές διαδρομές όμορφες και θεαματικές που στην κυριολεξία τα έχουν όλα…
Ο χώρος της Εμποροπανήγυρης στην πόλη του Αλμυρού θα φιλοξενήσει την πανηγυρική εκκίνηση, την αφετηρία αγώνα, το Service Area, τον τερματισμό και την απονομή των επάθλων στους νικητές, σε ένα χώρο όμορφο και άνετο για τους συμμετέχοντες, με εύκολη πρόσβαση για τους θεατές και με πολύ μεγάλο χώρο παρκινγκ για όλους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις