Λ. Μπακάλης: Δεν υπάρχει πίεση και άγχος

Δύσκολη αποστολή θα έχει αύριο Κυριακή (10/5) ο Ρήγας Φεραίος, καθώς θα αναμετρηθεί εκτός έδρας με την Α.Ε. Καραϊσκάκης, την πρωτοπόρο ομάδα του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο δημοτικό γήπεδο Αγίων Αναργύρων Άρτας στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής και θα αρχίσει στις 5 μ.μ. Οι Βελεστινιώτες θα…

…προσπαθήσουν να κάνουν μία καλή εμφάνιση με τον προπονητή τους Λάκη Μπακάλη με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία» να δηλώνει για το παιχνίδι:
«Δεν χωρά αμφιβολία ότι θα έχουμε τρομερά δύσκολο έργο. Η Α.Ε. Καραϊσκάκης είναι μία ισχυρή ομάδα που δεν βρίσκεται τυχαία στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ θα έχει και το πλεονέκτημα της έδρας.
Όμως, όπως τη σταματήσαμε στον πρώτο γύρο (σ.σ. οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες χωρίς τέρματα) ευελπιστώ να το κάνουμε και την Κυριακή. Βασική προϋπόθεση είναι να αποδώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και να αποφύγουμε περιττά λάθη που η Α.Ε. Καραϊσκάκης δεν θα συγχωρήσει.
Το καλό για μας είναι ότι όλη την πίεση για τη νίκη και το άγχος θα το έχουν οι αντίπαλοι. Εξάλλου, αυτοί «καίγονται» για βαθμούς και όχι εμείς που έχουμε εξασφαλίσει και μαθηματικά τη σωτηρία μας. Με λίγη τύχη μπορούμε το θετικό αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις