Στην Πορτογαλία ο Κωνσταντίνος Σταμέλος! (photos)

Ο Βολιώτης προπονητής της επίσημης ακαδημίας της Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην Ελλάδα, Κωνσταντίνος Σταμέλος, καθώς και άνθρωποι της «Sporting CP Soccer School Greece» βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στην Πορτογαλιά για να επιμορφωθούν και να ενημερωθούν, σχετικά με θέματα που απασχολούν το σύγχρονο ποδόσφαιρο, σε επίπεδο ακαδημιών και όχι μόνο. Επίσης, είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με επιτυχημένους επαγγελματίες του ποδοσφαίρου σε διεθνές επίπεδο, όπως οι Λουίς Φελίπε Σκολάρι και Πάουλο Φούτρε. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της «Sporting CP Soccer School Greece» αναφέρει:

«Οι άνθρωποι της Sporting CP Soccer School Greece ταξίδεψαν στην Πορτογαλία για μία επιμορφωτική εβδομάδα, μετά από πρόσκληση της Sporting Clube de Portugal.
Πιο συγκεκριμένα, ο CEO των ελληνικών ακαδημιών, κύριος Φρανσίσκο Ζουέλα, ο Chief Scouting, κύριος Γιώργος Κοκολάκης και ο προπονητής, κύριος Κωνσταντίνος Σταμέλος, παρευρέθηκαν στο 4ο Διεθνές Συνέδριο “The Future Of Football” που διοργάνωσε η Sporting Clube de Portugal και έλαβε χώρα στο Pavilhão João Rocha.
Η ελληνική αποστολή είχε την ευκαιρία να επιμορφωθεί γύρω από αγωνιστικά αλλά και εξωαγωνιστικά θέματα που αφορούν το σύγχρονο ποδόσφαιρο, μέσα από διαλόγους σπουδαίων ανθρώπων του χώρου, όπως ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι, ο Πάουλο Φούτρε και πολλοί άλλοι.
Πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τη διοίκηση καθώς και με μέλη του τεχνικού επιτελείου της Sporting CP στο Estádio José Alvalade αλλά και επίσκεψη στις προπονητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου, στο περίφημο Alcochete.
Η διοίκηση της Sporting CP Soccer School Greece, ευχαριστεί θερμά τη Sporting Clube de Portugal τόσο για την τιμητική πρόσκληση, όσο και για την υποδειγματική φιλοξενία».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις