Λ. Καλογήρου: Φαβορί ο Ατρόμητος, αλλά εμείς θα παλέψουμε

Από τον Παλαμά ξεκινά η προσπάθεια του Γ.Σ. Αλμυρού στα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Ο Γυμναστικός αντιμετωπίζει αύριο Κυριακή (10/5) στις 17.00 τον τοπικό Ατρόμητο και ευελπιστεί να κάνει ένα θετικό ξεκίνημα, απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα. Στα μπαράζ ανόδου τα πράγματα θα είναι δύσκολα, αλλά ο Γυμναστικός…

…έχει δείξει ότι διαθέτει «μέταλλο» ως ομάδα, οπότε όλα είναι πιθανά.Για το αυριανό παιχνίδι μίλησε στην εφημερίδα «Θεσσαλία» ο προπονητής Λευτέρης Καλογήρου, που έχρισε ως αουτσάιντερ την ομάδα του: «Ο Ατρόμητος έχει τον πρώτο λόγο στο μεταξύ μας παιχνίδι. Δεν είναι μόνο το ότι είναι γηπεδούχος, αλλά και το γεγονός ότι διαθέτει παίκτες με μεγάλη εμπειρία, όπως ο Μπουντούρης και ο Χατζηρίζος, που μέχρι πέρυσι ήταν βασικοί στην Αναγέννηση Καρδίτσας στο πρωτάθλημα της Football League.
Τα ματς σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα θα είναι κλειστά και γι’ αυτό πρώτα πρέπει να διαφυλάξουμε το «μηδέν» στην άμυνα. Θα αγωνιστούμε με αμυντικούς προσανατολισμούς και θα κάνουμε παιχνίδι αναμονής. Φυσικά όποτε μας δοθεί η ευκαιρία θα «χτυπήσουμε» στην κόντρα. Ξέρουμε ότι φαβορί είναι ο Ατρόμητος, αλλά εμείς θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».
Οι τιμωρημένοι Γρούνας και Αραπίτσας (αποβλήθηκαν στον δεύτερο τελικό με την Α.Ε. Διμηνίου) θα απουσιάσουν από το ματς στον Παλαμά, ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Ν. Βούλγαρη, που τις προηγούμενες ημέρες ταλαιπωρήθηκε από θλάση στον προσαγωγό, αλλά και του Φαράντου λόγω προβλήματος στη μέση. Πάντως και οι δύο συμπεριλήφθησαν στην αποστολή.
Η 18άδα του ΓΣΑ είναι η εξής: Πλακαρός, Κυριάκος, Φαράντος, Π. Βούλγαρης, Χειλάς, Ακριβούσης, Τσιάτσιος, Κρανάς, Τσόγκας, Κουρτέλης, Μαλισσόβας, Ράπτης, Ν. Βούλγαρης, Αναστασίου, Αντζούρης, Μαντζανάς, Βασίλης, Πλαβός.
Το παιχνίδι θα διευθύνει ο κ. Γιώργος Μιχαηλίδης με βοηθούς τους κ.κ. Βασίλειο Παγουρά και Νικόλαο Σοφό της ΕΠΣ Βοιωτίας. Παρατηρητής θα είναι ο κ. Αβραάμ Εμβραϊζόγλου της ΕΠΣ Ηπείρου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις