Δύσκολο τεστ για την Εθνική

Τέσσερα 24ωρα μετά το φιλικό με την Ελβετία στο ΟΑΚΑ, όπου ηττήθηκε με 1-0 με το γκολ του Τζεμαϊλί, η Εθνική συνεχίζει την πορεία της με τελικό προορισμό το Euro 2020. H ομάδα του Μίκαλε Σκίμπε αντιμετωπίζει στις 21:00 (Epsilon TV) την Αίγυπτο του Μοχάμεντ Σαλάχ, που κάνει τρομερή σεζόν, του δικού μας, Αμρ Ουάρντα και του Έκτορ-Ραούλ Κούπερ σε φιλικό αγώνα.

Η αναμέτρηση θα γίνει στο «Letzigrund Stadion» της Ζυρίχης. Πιο έτοιμη θα είναι η αντίπαλός μας, καθώς προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Κύπελλο του καλοκαιριού, όπου έχει κληρωθεί στον πρώτο όμιλο μαζί με τη διοργανώτρια Ρωσία, αλλά και τις Ουρουγουάη, Σαουδική Αραβία.

Ο Μίκαελ Σκίμπε αναμένεται να κάνει φρεσκάρισμα στην ενδεκάδα συγκριτικά με το φιλικό της περασμένης Παρασκευής, χρησιμοποιώντας μισή ντουζίνα νέα πρόσωπα. Ο Νίκος Καρέλης, με τον οποίο υπήρξε μίνι-αγωνία την Κυριακή λόγω της εισαγωγής του στο νοσοκομείο, διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα. Όπως και οι Μιχάλης Μπακάκης, Κώστας Σταφυλίδης, Γιώργος Τζαβέλλας, Δημήτρης Κουρμπέλης και Παναγιώτης Ταχτσίδης. Ο διαιτητής του φιλικού θα είναι ο Ελβετός Φενταγί Σαν με βοηθούς τους συμπατριώτες του Σλάνταν Γιοσίποβιτς και Ζεν Ιβ Βιχτ.

Ένα πιθανό σχήμα είναι Καρνέζης στο τέρμα, Σταφυλίδης αριστερά, Τζαβέλας-Παπασταθόπουλος στο κέντρο της άμυνας και δεξιά Τοροσίδης ή Μπακάκης. Ζέκα-Ταχτσίδης στον άξονα, με τον Κουρμπέλη να διεκδικεί θέση. Δώνης αριστερά και Μπακασέτας δεξιά, με τον Πέλκα ή τον Φορτούνη πίσω από τον Καρέλη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις