Χρυσό μετάλλιο η Τζουμπουσλή στο Πανελλήνιο Σχολικό πρωτάθλημα πάλης

Νέα μεγάλη επιτυχία για τη Μαρκέλα Τζουμπουσλή. Η αθλήτρια του ΠΑΟΒ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα πάλης, το οποίο διεξήχθη στα Τρίκαλα πιστοποιώντας για ακόμη μια φορά το σπουδαίο ταλέντο που διαθέτει. Η 16χρονη μαθήτρια συμμετείχε στην κατηγορία έως 65 κιλών. Αρχικά αντιμετώπισε…

…τη Μαρία Κριαρίδου από τις Σέρρες, η οποία αποδείχθηκε εύκολη λεία, καθώς την κέρδισε με πτώση και σκορ 10-0.
Η δεύτερη αντίπαλος ήταν η Μαρία Νικολαΐδου από τη Θεσσαλονίκη, η οποία υποκλίθηκε στην ανωτερότητα της Βολιώτισσας με 7-2 στα σημεία. Η Μαρκέλα Τζουμπουσλή ήταν εξαιρετική και απέναντι στη Βαλεντίνα Σαμαρτζή, η οποία στα πρωταθλήματα αγωνίζεται στα 65 κιλά, ενώ η αθλήτρια του ΠΑΟΒ στα 60. Παρά τη διαφορά αυτή η Μαρκέλα δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κερδίζοντας με 10-0. Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιτυχία αυτή και η διαφορά με την οποία την κατέκτησε της δίνουν ακόμη περισσότερα μόρια για τις πανελλαδικές εξετάσεις.
Μετά λοιπόν από εντυπωσιακή πορεία η Μαρκέλα Τζουμπουσλή ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου και πήρε τόσο το χρυσό μετάλλιο.
Στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα πάλης έλαβε μέρος και ένας ακόμη αθλητής του ΠΑΟΒ. Ο λόγος για τον Γιάννη Ρέλο, ο οποίος έδωσε μεγάλη «μάχη» και τελικά κατέλαβε την πέμπτη θέση της γενικής κατάταξης. Ο Βολιώτης παλαιστής είναι μαθητής στο 1ο Επαγγελματικό Λύκειο Νέας Ιωνίας. Το διοικητικό συμβούλιο του Παλαιστικού Αθλητικού Ομίλου Βόλου, οι προπονητές Δημήτρης και Στάθης Τζουμπουσλής, καθώς και ο βοηθός προπονητή Μιχάλης Κουτσογιάννης συγχαίρουν τη Μαρκέλα Τζουμπουσλή και τον Γιάννη Ρέλο για τις διακρίσεις τους στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα και τους εύχομαι ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.
Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις