Nα “κλειδώσει” τη δεύτερη θέση με Διγενή (pregame)

Τους τρεις βαθμούς που θα της εξασφαλίσουν τη δεύτερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα, μία αγωνιστική πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, θέλει η Νίκη Βόλου, η οποία φιλοξενεί σήμερα στις 15:00 τον Διγενή Νεοχωρίου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Το παιχνίδι δεν διεξήχθη το Σάββατο (24/03) όπως όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια καθώς η ομάδα της Οιχαλίας αγωνιζόταν στον τελικό της ΕΠΣΤ την Κυριακή (25/03).

Οι κυανόλευκοι θα παραταχθούν «πάνοπλοι» στον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού καθώς δεν υπάρχουν τραυματίες και τιμωρημένοι. Εκτός της νίκης, το συγκρότημα των Ξηροφώτου – Μπούις, θέλει στην επιστροφή του στην έδρα του να πραγματοποιήσει  μία ανάλογη εμφάνιση, αυτής του τελικού της ΕΠΣΘ κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος ευχαριστώντας τους φίλους της ομάδας που θα δώσουν το παρών στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού.

Από την πλευρά του Διγενή Νεοχωρίου ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος θα προσφέρει τις υπηρεσίες του μόνο ως προπονητής καθώς δέχθηκε κόκκινη κάρτα στον τελικό της ΕΠΣΤ και θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής.

Ο Λαρισαίος Βάιος Τσιτσανούδης θα είναι διαιτητής της αναμέτρησης, με βοηθούς τους Καραγιάννη και Στάικο, επίσης από την ΕΠΣ Λάρισας. Παρατηρητής ορίστηκε ο Στέφανος Καλυβιώτης από την ΕΠΣ Καρδίτσας. Ο Τσιτσανούδης είχε διευθύνει φέτος την αναμέτρηση της Νίκης με τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό (12/11/2017) για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος (1-1). Αυτό είναι το 13ο φετινό ματς που θα διευθύνει ο Λαρισαίος ρέφερι στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις