Ο Κούγιας ανακοίνωσε τη συμφωνία της ΑΕΛ με τη Nova

Η Nova συνεχίζει να κλείνει ομάδες της Super League Σουρωτή για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και μετά τους Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Αστέρα που μένουν στο συνδρομητικό, προστίθεται και η ΑΕΛ, όπως ανακοίνωσε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Κάμπου, με προσωπική του δήλωση στο σάιτ των “βυσσινί”, έκανε γνωστό πως η ΑΕΛ συμφώνησε με τη Nova για τα επόμενα δυο χρόνια. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Λεβαδειακός, ο Πανιώνιος, ίσως και ο ΠΑΣ Γιάννινα έχουν επίσης συμφωνήσει με τους ανθρώπους της Nova.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

“Μετά από συνεχείς διαβουλεύσεις που είχα με ενδιαφερομένους να εξασφαλίσουν την αποκλειστικότητα των τηλεοπτικών μεταδόσεων όλων των ποδοσφαιρικών αγώνων της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα της Super League, κατέληξα στην απόφαση του να συνεργαστούμε για τα επόμενα δύο πρωταθλήματα με την Nova.

Με τη σημερινή μου ανακοίνωση θέλω να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη της Nova και ειδικά τον κ. Πάνο Παπαδόπουλο, με τον οποίο στο παρελθόν είχαμε έντονες αντιπαραθέσεις, διότι αντελήφθησαν την ιδιαίτερη θέση της ΑΕΛ στο ελληνικό ποδόσφαιρο και είμαι βέβαιος ότι από σήμερα η σχέσις μας ευρίσκεται σε ένα άλλο επίπεδο και αυτό θα είναι καλό και για τις δύο εταιρείες, αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις