Διαμαντόπουλος: Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τη Λάρισα. Ο επιθετικός των «ερυθρολεύκων» υποστήριξε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη και άξιζε τη νίκη, ωστόσο, στο ποδόσφαιρο, όπως είπε, δεν παίρνεις πάντα αυτό που αξίζεις. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Διαμαντόπουλου:…

«Δουλέψαμε πολύ όλη την εβδομάδα για το παιχνίδι με τη Λάρισα. Μας είχε επισημάνει ο προπονητής μας τις δυσκολίες του παιχνιδιού και ξέραμε και εμείς τι σημαίνει ένα παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στη Λάρισα. Για τον κόσμο, για την πόλη, για όλους. Είχαμε πλάνο, είχαμε στόχο και τα βγάλαμε στο γήπεδο.
Είμαστε όλοι στενοχωρημένοι που δεν κατακτήσαμε σήμερα τους τρεις πόντους. Κατά τη γνώμη μου ήμασταν καλύτερο και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο και θεωρώ ότι έπρεπε να κερδίσουμε. Αλλά, δυστυχώς, στο ποδόσφαιρο δεν παίρνεις πάντα αυτό που αξίζεις. Μονόδρομος για μας είναι η δουλειά. Συνεχίζουμε, έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι την Τετάρτη με την Παναχαϊκή, δεν μπορούμε να στενοχωρηθούμε, μόνο να δουλέψουμε για να συνεχίσουμε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις