Πρώτη “μάχη” για Γ.Σ. Αλμυρού με Ατρόμητο στον Παλαμά

Αρχίζουν σήμερα τα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική κατηγορία και ο ΓΣ Αλμυρού θα δώσει την πρώτη «μάχη» με αντίπαλο τον Ατρόμητο στον Παλαμά, στο πλαίσιο του 6ου ομίλου. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 5 το απόγευμα. Στόχος των «κυανολεύκων» είναι να μπουν με το δεξί στα παιχνίδια, γνωρίζοντας ωστόσο πως …

…το έργο τους είναι δύσκολο.
Ο Ατρόμητος διαθέτει «καυτή» έδρα και ισχυρό σύνολο από το οποίο ξεχωρίζουν οι έμπειροι Μπουντούρης και Χατζηρίζος. Όμως οι Αλμυριώτες είναι διατεθειμένοι να τα δώσουν όλα στον αγωνιστικό χώρο για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους βοηθήσει και ψυχολογικά για τη συνέχεια.
Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα απόντες θα είναι οι τιμωρημένοι Γρούνας και Αραπίτσας, που αποβλήθηκαν στον δεύτερο τελικό της Α’ ΕΠΣΘ με την Α.Ε. Διμηνίου. Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Ν. Βούλγαρη, που τις προηγούμενες ημέρες ταλαιπωρήθηκε από θλάση στον προσαγωγό, καθώς και του Φαράντου λόγω προβλήματος στη μέση.
Όμως και οι δύο μετέχουν της 18άδας που είναι η εξής: Πλακαρός, Κυριάκος, Φαράντος, Π. Βούλγαρης, Χειλάς, Ακριβούσης, Τσιάτσιος, Κρανάς, Τσόγκας, Κουρτέλης, Μαλισσόβας, Ράπτης, Ν. Βούλγαρης, Αναστασίου, Αντζούρης, Μαντζανάς, Βασίλης, Πλαβός.
Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο κ. Γιώργος Μιχαηλίδης με βοηθούς τους κ.κ. Βασίλειο Παγουρά και Νικόλαο Σοφό της ΕΠΣ Βοιωτίας. Παρατηρητής θα είναι ο κ. Αβραάμ Εμβραϊζόγλου της ΕΠΣ Ηπείρου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις