Στοίχημα: Στήριγμα η Καμπούρ

Αυξάνονται σε σύγκριση με τις προηγούμενες ημέρες οι επιλογές στο κουπόνι πάμε στοίχημα, καθώς τα πρωταθλήματα αρχίζουν εκ νέου μετά τη διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων. Σε τέσσερις επιλογές έχουμε καταλήξει και πιο συγκεκριμένα θα μας απασχολήσουν αναμετρήσεις από Β’ Ολλανδίας, Β’ Γαλλίας και Β’ Ιταλίας, ενώ ένα ακόμη προγνωστικό προκύπτει από την Euroleague.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό σχετικά με τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Bwin, οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

“Μιλάει” η έδρα

Ξεκινάμε από τη Β’ Ολλανδίας και την αναμέτρηση Καμπούρ – Φόλενταμ. Ισοβαθμούν στην 13η θέση οι δύο ομάδες, κοινός επομένως και ο στόχος τους, ο οποίος είναι η συμμετοχή στα πλέι οφ για την άνοδο. Η Καμπούρ αντλεί δύναμη από την έδρα της, εκεί όπου σε επίπεδο πρωταθλήματος μετρά μόλις μία ήττα στα δέκα τελευταία παιχνίδια της (6-3-1). Στον αντίποδα, η Φόλενταμ όταν απομακρύνεται από τη “βάση” της… πελαγοδρομεί, έχει χάσει και στις τέσσερις πιο πρόσφατες “εξόδους” της, δεχόμενη, μάλιστα, 12 τέρματα συνολικά. Οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα σήμερα και θα τους στηρίξουμε, επιλέγοντας τον “άσσο” σε απόδοση 1.91.

Σκοράρουν στην Κορσική

Συνεχίζουμε με Β’ Γαλλίας και τον αγώνα Αζαξιό – Κλερμόν. Αμφότερες δίνουν “μάχη” για την άνοδο, η Αζαξιό είναι σε ελαφρώς καλύτερη θέση καθώς είναι 3η, έχοντας τρεις βαθμούς περισσότερους από τη σημερινή της αντίπαλο. Οι Κορσικανοί είναι πολύ δυνατοί εντός έδρας, είναι αήττητοι στα επτά τελευταία παιχνίδια τους εκεί (6-1-0), ενώ στα πέντε από αυτά επιβεβαιώθηκε το αμφίσκορο. Η Κλερμόν, από την πλευρά της, παλεύει όλες τις αναμετρήσεις της, με ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα θα συνεχίσει να διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδο. Το θέλουν πολύ το ματς και οι δύο ομάδες, διαθέτουν επιθετικές ικανότητες και μπορούν να σημειώσουν από ένα τέρμα τουλάχιστον. Θα επιλέξουμε, επομένως, το Goal / Goal σε απόδοση 1.90.

“Άσσος” στην Περούτζια

Περνάμε στη Β’ Ιταλίας και την αναμέτρηση Περούτζια – Κρεμονέζε. Εκ διαμέτρου αντίθετο είναι το μομέντουμ στο οποίοι βρίσκονται οι δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι διανύουν, ίσως, την καλύτερη περίοδό τους κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν και έρχονται από αήττητο επτά αγώνων, εκ των οποίων έχουν κερδίσει τους πέντε. Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι έχουν να κερδίσουν από τις 20 Ιανουαρίου, έκτοτε έχουν δώσει δέκα ματς και μετρούν έξι ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, ενώ το τελευταίο “διπλό” τους το πήραν στις 4 Νοεμβρίου! Η Περούτζια έχει την ευκαιρία να δώσει συνέχεια στο θετικό σερί της, απέναντι σε μία ντεφορμέ αντίπαλο, και θα τη στηρίξουμε πηγαίνοντας με τον “άσσο” σε απόδοση 1.95.

“Χωλαίνει” αμυντικά η Μάλαγα

Ολοκληρώνουμε με Euroleague και τον αγώνα Ουνικάχα Μάλαγα – Ολυμπιακός. Έχουν αποκλειστεί ήδη από τη συνέχεια της διοργάνωσης οι Ισπανοί και περιμένουν πλέον την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας, προκειμένου να στραφούν αποκλειστικά στο πρωτάθλημα της χώρας τους. Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν “κλειδώσει” το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, μένει να οριστικοποιηθεί η θέση τους στην τελική κατάταξη. Η Μάλαγα δεν… ασχολείται πλέον με την άμυνα, έχοντας δεχθεί κατά σειρά 89 πόντους από Μπέτις, 93 από Μπάμπεργκ, 91 από Μπαρτσελόνα, 86 από Φουενλαμπράδα, 90 από Παναθηναϊκό, 88 από Χιπουσκόα. Η ομάδα του Σφαιρόπουλου, από την άλλη, σκοράρει αρκετά το τελευταίο διάστημα (104 με Κόροιβο, 89 με Εφές, 81 με ΤΣΣΚΑ) και θα πάμε το Οver 79.5 πόντοι του Ολυμπιακού σε απόδοση 2.00.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις