Τ. Τσελεπής: Ο κόσμος του Ρήγα θα μας… σπρώξει για την παραμονή

«Συναγερμός» έχει σημάνει στο Βελεστίνο για το παιχνίδι του Ρήγα Φεραίου με την Θήβα, με τους «κυανόλευκους» να θέλουν μόνο τη νίκη για να διατηρηθούν στη Γ’ Εθνική. Ο κόσμος της ιστορικής ομάδας αναμένεται να δώσουν βροντερό «παρών», με τους παίκτες να θέλουν στήριξη. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Τάσου Τσελεπή στην εφημερίδα «Θεσσαλία»:

«Έμεινε ένα τελευταίο παιχνίδι που όπως ήρθαν τα πράγματα πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για μας πέραν της νίκης. Προετοιμαζόμαστε όλη την εβδομάδα και πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε να μείνουμε στην κατηγορία. Θα είναι ένα μεγάλο επίτευγμα αν αναλογιστεί κανείς πόσες δυσκολίες περάσαμε από το περασμένο καλοκαίρι, αλλά και η επιβράβευση για τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε από το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Ο αγώνας περιμένω ότι θα κριθεί στη λεπτομέρεια και φυσικά στο πάθος που θα βγάλει η κάθε ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Όποια αποδείξει ότι το θέλει πιο πολύ στο τέλος θα πάρει τους τρεις βαθμούς.

Θεωρώ ότι έχουμε το πλεονέκτημα διότι θα παίξουμε μπροστά στο κοινό μας. Σε αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ιστορία του Ρήγα θέλουμε να νιώσουμε τον κόσμο δίπλα μας και γι’ αυτό καλούμε όλους τους φιλάθλους να έλθουν την Κυριακή στο στάδιο του Βελεστίνου και με τις εκδηλώσεις τους να μας δώσουν την ώθηση για να φτάσουμε στο νικηφόρο αποτέλεσμα. Τους περιμένουμε και από την πλευρά μας υποσχόμαστε ότι θα τα δώσουμε όλα για να πανηγυρίσουμε την παραμονή στη Γ’ Εθνική».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις