«Υπόκλιση» Κόμπι στο φαινόμενο Αντετοκούνμπο! (vid)

Δεν υπάρχει μεγαλύτερο παράσημο από το να μιλούν οι κορυφαίοι για σένα.

Το ESPN έφτιαξε ένα video στο οποίο αφηγητής είναι ο Κόμπι Μπράιαντ και εξιστορεί την πορεία του Γιάννη Αντετοκούνμπο μέχρι τη στιγμή της «εκτόξευσης» στα παρκέ του ΝΒΑ, ενώ εκθειάζει τον «Greek Freak» για τα φυσικά του χαρίσματα και τον τρόπο που προσεγγίζει το παιχνίδι σε σημείο που αναφέρει πως επιλέχθηκε από Θεούς!

Εκπληκτική παραγωγή του αμερικανικού δικτύου, με τον Black Mamba να… υποκλίνεται με τον τρόπο του στον Έλληνα φόργουορντ και να δείχνει για ακόμη μια φορά πόσο εκτιμά το ταλέντο του και την ασταμάτητη προσπάθεια του για να φτάσει στην κορυφή.

Aναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Black Mamba στο video

«Αυτή είναι μία ιστορία από το βιβλίο του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Επιλεγμένος από τους Θεούς, Μεγάλα χέρια, ύψος, αθλητικότητα. Tα χαρίσματα που του δόθηκαν, τα οποία δεν μπορούν να εγγυηθούν την επιτυχία. Στην αρχή έπρεπε να βρει το σκοπό του στον κόσμο, για να αξιοποιήσει τα «δώρα» που του δόθηκαν. Για τον Γιάννη αυτό ξεκίνησε στα 14. Το να βρει όμως το σκοπό στη ζωή του ήταν απλά το ξεκίνημα του ταξιδιού. Έπρεπε να μεγιστοποιήσει τα χαρίσματα του. Δυνάμωσε τα χέρια του, έγινε καλύτερος στον χειρισμό της μπάλας, εφτιαξε το σουτ και ανέπτυξε το παιχνίδι του στο… ζωγραφιστό.

Βελτιώνεται χρόνο με το χρόνο. Ξεκίνησε να κυριαρχεί στο post, δυνατός στην άμυνα, εκπληκτικός πασέρ, σπουδαίος ριμπάουντερ και ικανότατος σκόρερ. Ο Γιάννης όμως δεν ήταν ευχαριστημένος. Πιστεύει πως μπορεί να κάνει περισσότερα. Για αυτό μελέτησε το παιχνίδι, τις θέσεις των συμπαικτών του όταν έρχονται τα double team πάνω του. Έψαξε τις αδυναμίες των αντιπάλων του και με την άμυνα παίρνει τις νίκες. Έμαθε να χαμογελάει όταν η δύναμη του μεταφραζόταν σε επιτυχία.

Ο Γιάννης εξελίχθηκε! Το παιχνίδι του άλλαξε, η φήμη του άλλαξε! Τα προσόντα του παραμένουν αναλλοίωτα. Όλοι έχουμε τα χαρίσματα μας. Επιλεχθήκαμε από τους θεούς. Αλλά ίσως, ίσως το μεγαλύτερο δώρο που μπορούμε να λάβουμε είναι η κατανόηση του πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα δώρα που μας δόθηκαν. Και ο Γιάννης καταλαβαίνει πως το μεγαλύτερο παιχνίδι όλων είναι αυτό που αξίζει να παίζεις για πάντα!»

Ταβάνι του Γιάνναρου είναι μόνο ο ουρανός!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις