Ασταμάτητος ο ΟΦΗ, «καθάρισε» και την Παναχαϊκή

Οι «μελανόλευκοι» κυριάρχησαν στο γήπεδο και πέτυχαν τρία τέρματα πριν τη συμπλήρωση των πρώτων 45 λεπτών. Από την άλλη οι παίκτες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, αν και έδειξαν διάθεση, παραδόθηκαν στην ανωτερότητα των αντιπάλων τους, που βρέθηκαν σε εξαιρετική μέρα. Με αυτό τον τρόπο ο ΟΦΗ πήρε και την άτυπη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου στο Γεντί Κουλέ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με πολύ καλό ρυθμό και από τις δύο ομάδες. Ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι και ο Μάνος το μετέτρεψε σε γκολ, στο 14’. Οι Κρητικοί ανέβηκαν κι άλλο μετά το γρήγορο γκολ και στο 21’, ο Κουτσιανικούλης «έγραψε» και το 0-2, έχοντας και τη βοήθεια της τύχης, με τη μπάλα να κοντράρει. Στο 29’, ο βραχύσωμος παίκτης του ΟΦΗ έφτασε κοντά και στο τρίτο γκολ, είδε, όμως, τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ. Η Παναχαϊκή πίεσε στη συνέχεια, με τον ΟΦΗ να γίνεται επικίνδυνος στην κόντρα. Κάπως έτσι, στο 44’, το σκορ ανέβηκε και στο 0-3, με πλασέ του Μάνου, ύστερα από προσωπική ενέργεια του Κουτσιανικούλη, στην κόντρα.

Οι Πατρινοί μπήκαν με διάθεση να αντιδράσουν και απείλησαν στο 49’, με το Μωραΐτη. Οι «κοκκινόμαυροι» είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν με ευκολία το «μηδέν». Στο 62’, ο Κυνηγόπουλος σούταρε, αλλά ο Στρέζος απέκρουσε αποτελεσματικά. Ο Μάνος έφτασε κοντά σε ένα ακόμα γκολ, στο 68’, με το Σούλη να διώχνει. Τα τελευταία λεπτά κύλησαν διαδικαστικά, καθώς τίποτα δεν έδειχνε ότι οι Κρητικοί θα χάσουν το εντυπωσιακό «τρίποντο».

ΣΚΟΡΕΡΣ: Μάνος (14’, 44’), Κουτσιανικούλης (21’)

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολίμος, Γκίνο, Αργυρόπουλος (82’ Μυτσακόπουλος), Σωτηράκος, Φωτάκης (72’ Αντωνακόπουλος), Ελευθεριάδης, Πολυχρόνης (46’ Κυνηγόπουλος), Λουμπαρδέας, Μπουτζίκος, Μωραΐτης
ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μπολάκης, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Ποτουρίδης (18’ Βαφέας), Νάστος, Μαχαίρας, Ντίνας, Μάνος, Κουτσιανικούλης (58’ Περογαμβράκης), Βουό (78’ Πορτουλίδης)

Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων)

liganews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις