O ΑΟΤ το ντέρμπι με τον Απόλλωνα Λάρισας (0-1)

Είχε την ουσία η ομάδα των Τρικάλων που επικράτησε στη Λάρισα του Απόλλωνα, χάρη σε τέρμα του Σαχινίδη.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με ευκαιρίες εκατέρωθεν, ωστόσο οι «κυανέρυθροι» ήταν πιο αποτελεσματικοί και κατάφεραν να πάρουν το σπουδαίο «διπλό».

Χωρίς πολλές φάσεις το πρώτο μέρος, με τους γηπεδούχους να απειλούν πρώτοι με Μαυριά και Τσιλουλή (13’, 15’). Η πρώτη ουσιαστική στιγμή ανήκε στον ΑΟΤ, με το Μιλοσάβλιεφ να σουτάρει από πλεονεκτική θέση και τον Παϊτέρη να μπλοκάρει. Στο 28’, τα Τρίκαλα βγήκαν γρήγορα στην κόντρα με τελικό αποδέκτη το Γροντή που δεν ήταν εύστοχος.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, με τον Τόμιτς να σουτάρει από μεγάλη απόσταση και τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ (48’). Στο 56’, τα Τρίκαλα άνοιξαν το σκορ με τέρμα του Σαχινίδη, ο οποίος πλάσαρε σε κενή εστία, μετά από λάθος στην άμυνα του Απόλλωνα. Οι Λαρισαία προσπάθησαν να απαντήσουν στο 65’, όταν ο Λίταινας έστειλε τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων, μετά από φάση διαρκείας. Τρία λεπτά μετά, ο Γιαννιτσάνης σε αντεπίθεση αστόχησε, με σουτ στην αντεπίθεση για τον ΑΟΤ. Στο 80’, ο Απόλλων έχασε μεγάλη ευκαιρία, με τον Παπαζαχαρία να φτάνει την περιοχή του ΑΟΤ, τη μπάλα να καταλήγει στο Μαυριά και το σουτ του δεύτερου να περνάει δίπλα από το δοκάρι του Αποστολίδη.

ΣΚΟΡΕΡ: Σαχινίδης (56’)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας (71’ Καρακατσάνης), Ανδρέου, Χατζής (81’ Γαρυφαλλόπουλος), Μαυριάς, Αγρόδημος, Κανούλας, Λίταινας (88’ Σουλιώτης), Τσιλούλης
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Βέρτζος, Κοτσώνης, Μάκος, Τσιάρας, Γροντής (42’ Τόμιτς), Σαχινίδης, Χιντζίδης (53’ Γιαννιτσάνης), Μιλοσάβλιεβ (83’ Ζγκούρη)

Διαιτητής: Καρατέρπος (Κοζάνης)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις