Σκόραρε και πάλι ο Βολιώτης Μάριος Φουρκιώτης με την Κ17 της ΑΕΛ

Με τον Βολιώτη Μάριο Φουρκιώτη να πετυχαίνει το όγδοο φετινό του γκολ με την Κ-17 της ΑΕΛ, οι βυσσινί ισοφάρισαν την Λαμία σε 2-2 και πήραν ακόμη έναν βαθμό στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Ο Ζήσης Ζιάγκας έδωσε ευκαιρίες ποδοσφαιριστές με λιγότερο χρόνο συμμετοχής κρατώντας στον πάγκο παίκτες που έχουν σηκώσει το μεγάλο βάρος της φετινής, επιτυχημένης πορείας της ΑΕΛ στο ηλικιακό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Οι αλλαγές μετά το 58′ άλλαξαν το ρου του αγώνα και οι βυσσινί κατάφεραν να γυρίσουν από το 0-2, μειώνοντας αρχικά με φάουλ του Καμπέρη στο 84′ και με κεφαλιά του Φουρκιώτη ένα λεπτό αργότερα.

Ο 17χρονος Βολιώτης επιθετικός πραγματοποιεί εξαιρετικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της ΑΕΛ, έχοντας σημειώσει οκτώ τέρματα σε 16 αγωνιστικές ενώ έχει ήδη μπει στο μικροσκόπιο των σκάουτινγκ μεγάλων συλλόγων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης

 

Διαιτησία: Νίτσας (Καραγιάννης, Παραφέστας)

ΑΕΛ (Ζήσης Ζιάγκας): Σουλούκος, Μαγιάκος (58′ Παπαδημητρίου), Φουρκιώτης Χ., Μαλούσι (69′ Τέλιος), Κόφφας (58′ Φουρκιώτης Μ.), Δημόπουλος, Καμπέρης, Τσουμάνης, Μαλάκος, Σταύρος (58′ Μιλτιάδης), Κοντογιώργος (69′ Κουσκουρίδας).

Λαμία (Απόστολος Καραπλής): Καρακώστας Μ., Ψωρογιάννης, Καρακώστας Κ., Σταθάρας, Ντίτσας, Μητσόπουλος, Κουδουνάς (85′ Γιαννακάκος), Ζαγογιάννης (46′ Κωστάκος), Γεμενής (83′ Νικολόπουλος), Ντζιός, Πουρνάρας (60′ λ.τ. Ματθαίου).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις