Στη Ν. Σμύρνη με Πανιώνιο ο Ολυμπιακός Β. για την Α1 γυναικών

Τρεις στροφές πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου στην Α1 Εθνική κατηγορία μπάσκετ των γυναικών και ο Ολυμπιακός Βόλου αγωνίζεται σήμερα Κυριακή στις 14.00 στο κλειστό της Ν. Σμύρνης με τον Πανιώνιο. Η αποστολή των «ερυθρολεύκων» είναι εξαιρετικά δύσκολη, καθώς αντιμετωπίζουν μια ομάδα που φιγουράρει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα συμμετάσχει στα πλέι οφ.

Ο προπονητής Μιχάλης Καπουρνιώτης και ο συνεργάτης του Μάριος Μπορίνος δούλεψαν για δύο εβδομάδες με τις παίκτριες (το πρωτάθλημα είχε διακοπεί λόγω του φάιναλ φορ του Κυπέλλου) και στόχος της ομάδας στο σημερινό παιχνίδι να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν καλύτερη και ανταγωνιστική, απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα.

Τα αγωνιστικά προβλήματα δεν έλειψαν όλες αυτές τις ημέρες για τον Ολυμπιακό, ωστόσο, όλες οι παίκτριες βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Θυμίζουμε, πως μετά το Πάσχα ο Ολυμπιακός έχει να δώσει άλλα δύο παιχνίδια μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος, με Αθηναϊκό στο Βόλο και με Πρωτέα Βούλας εκτός έδρας, για να μάθει ποια ομάδα θα αντιμετωπίσει στα πλέι άουτ (Εσπερίδες ή Πρωτέα Βούλας).

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε σήμερα το πρωί για την Αθήνα, με επικεφαλής τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ Αλέκο Μεταφτσή.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις