Χωρίς άγχος, όχι όμως αδιάφορος ο Γ.Σ. Αλμυρού (pregame)

Μία εξαιρετική χρονιά ολοκληρώνεται σήμερα για τον Γ.Σ. Αλμυρού. Οι «κυανόλευκοι» εξασφάλισαν με άνεση την παραμονή τους στη Γ’ Εθνική κατηγορία, στην οποία μετείχαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους και πλέον θα επιδιώξουν να κλείσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο Γυμναστικός θα αγωνιστεί χωρίς άγχος μια και έχει πετύχει τον βασικό του στόχο για φέτος, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα παρουσιαστεί αδιάφορος. Θα παίξει για το νικηφόρο αποτέλεσμα από τη στιγμή που του δίνεται η δυνατότητα να ξεπεράσει βαθμολογικά τον χαμένο του παιχνιδιού Αστέρας Ιτέας-Νίκη και να τερματίσει έτσι στην τιμητική 3η θέση.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο προπονητής του Γ.Σ. Αλμυρού Κώστας Σταματίου θα δει τον αγώνα από τις εξέδρες του ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος», καθώς παραμένει τιμωρημένος. Στον πάγκο θα βρίσκεται ο άμεσος συνεργάτης του Κώστας Πρατής.

Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, «νοκ άουτ» λόγω τραυματισμού έχει τεθεί ο Γιάννης Καψιώτης, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Βαλάντη Κόκκα μια και ο υψηλόσωμος αμυντικός αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις.

Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι σίγουρα οι: Άγγελος Σταυράκης, Παναγιώτης Τσομπανόπουλος, Βαγγέλης Κοντογεωργάκης, Νίκος Μπαρούτας, Χρήστος Χολέβας, Βαγγέλης Στουρνάρας, Στέλιος Αλεξανδρής, Γιώργος Σαββίδης, Πέτρος Θωμαΐδης, Κώστας Κιπτίου, Παναγιώτης Κοντοβάς, Κώστας Φλίγκος, Θανάσης Μπιρμπίλης, Θεόφιλος Πρατής, Ηλίας Αράπης, Δημήτρης Γκατζούλης, Βαγγέλης Τσιουρής, Φίλιππος Σκοπελίτης, Κώστας Κρανάς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις