Ηττήθηκε στην Άρτα ο Ρήγας Φεραίος, 2-0 από τον Καραϊσκάκη

Ο Ρήγας Φεραίος αγωνίστηκε σήμερα το απόγευμα (Κυριακή, 10/5, 17.00) στην Άρτα απέναντι στην ΑΕ Καραϊσκάκης. Το παιχνίδι διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίων Αναργύρων για την 29η και προτελευταία αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Η Μαγνησιώτικη ομάδα δεν κατάφερε…

…να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Καραϊσκάκη, αφού ηττήθηκε με σκορ 2-0. Μετά από αυτή την ήττα η ομάδα του Βελεστίνου παρέμεινε στους 46 βαθμούς και υποχώρησε στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τα γκολ για την Αρτινή ομάδα πέτυχαν οι Χούσος στο 14΄ και Βασιλίεβιτς στο 38΄.

Καθάρισε το παιχνίδι ο Καραϊσκάκης από το πρώτο ημίχρονο
Μόλις στο 2΄ ο Βασίλιεβιτς δοκίμασε το σουτ, αλλά ο Τσουμπέκος απέκρουσε. Μετά από έξι λεπτά ο Καβαλλάρης έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Τσουμπέκος και πάλι είπε «όχι». Στο 14΄ όμως, ο Χούσος με κοντινό πλασέ, έπειτα από ωραίο ένα-δύο με τον Βασιλίεβιτς, άνοιξε το σκορ (1-0) για την ομάδα της Άρτας. Λίγο αργότερα, στο 23΄ ο Ναουμίδης επιχείρησε ένα μακρινό σουτ, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ. Στο 38΄ ο Βασιλίεβιτς με κεφαλιά, μετά από πολύ ωραίο κόρνερ του Τζερεμέ, έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην Αρτινή ομάδα.
Χωρίς γκολ το δεύτερο μέρος
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα. Ο Ρήγας Φεραίος είχε την ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι στο 50΄, αλλά ο Καραγκούνης κατάφερε να κρατήσει την εστία του απαραβίαστη. Από την άλλη, η ομάδα του Καραϊσκάκη είχε «κλειδώσει» την νίκη από το πρώτο ημίχρονο και το δεύτερο μέρος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα.

ΑΕ Καραϊσκάκης: Καραγκούνης, Παπανίκου, Παναγιώτου, Αβραμίδης, Κακαβάς, Κόλλινς (70′ Στάντσετιτς), Χούσος, Γυφτοκώστας (75′ Γραβάνης), Βασίλιεβιτς, Τζερεμές, Καβαλλάρης (55′ Μάλλιος)
Ρήγας Φεραίος: Τσουμπέκος, Χατζηαθασίου (65′ Βουραζέρης), Σπαθής, Γούτσιος, Ναουμίδης, Γεωργατζής, Χατζής, Ζενούνι, Κεμάλλι (46′ Σιώμος), Μαλάκος, Μπίκας

Σκόρερ: Χούσος, Βασιλίεβιτς
Διαιτητής: Ζούγρας Δ. (Κοζάνης)
Βοηθοί: Τσιαμπάζης Χ. (Κοζάνης), Κεντζιόπουλος Σ. (Καστοριάς)
Παρατηρητής: Κούλιας Ν. (Κέρκυρας)

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις