Βαριά ήττα για Ολυμπιακό Β. με 74-36 από τον Πανιώνιο

Βαριά ήττα με 74-36 γνώρισε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού από τον ισχυρό Πανιώνιο, ο οποίος φιγουράρει στην 3η θέση της βαθμολογίας της Α1 Εθνικής κατηγορίας των γυναικών. Οι «ερυθρόλευκες» είχαν τραγικά ποσοστά ευστοχίας στην επίθεση (8/11 βολές, 11/43 δίποντα, 2/9 τρίποντα), ενώ και αμυντικά τα λάθη ήταν πολλά, με τον Πανιώνιο να πετυχαίνει εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι η Άννα Ταντουρόφσκα δεν πέτυχε πόντο, ενώ μόλις 5 πόντους σημείωσε η Άντριους και 3 η Σουλτάνη. Ο Ολυμπιακός είχε πρώτη σκόρερ την Ουίλιαμς, η οποία πέτυχε 10 πόντους.

Το παιχνίδι πήγε από την αρχή στραβά για τον Ολυμπιακό, όταν βρέθηκε στο δεκάλεπτο να χάνει με 25-9, με τον Πανιώνιο να επιβάλει πλήρως τον ρυθμό του στο παιχνίδι. Οι γηπεδούχες σταθερά ανέβαζαν τη διαφορά στο σκορ με τον Ολυμπιακό να είναι στο -35 στο πρώτο ημίχρονο (52-17).

Τα πράγματα δεν έγιναν καλύτερα για τον Ολυμπιακό στην επανάληψη, όσον αφορά την επίθεση, με την άμυνα να δέχεται λιγότερους πόντους (22) σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο.

Η ήττα ήταν αναμενόμενη, καθώς η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μεγάλη. Ο Ολυμπιακός, πλέον, μετά το Πάσχα θα παίξει στο Βόλο με τον Αθηναϊκό και θα κλείσει την κανονική περίοδο κόντρα στον Πρωτέα Βούλας εκτός έδρας. Θα ακολουθήσουν τα πλέι άουτ, με τις «ερυθρόλευκες» να αντιμετωπίζουν μία εκ των Εσπερίδων, Πρωτέα Βούλας, για να παλέψουν για την παραμονή στην κατηγορία.

Διαιτητές: Ντάνος-Μαρίγλη
Δεκάλεπτα: 25-9, 52-17, 67-25, 74-36
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τσίκληρας): Τζόνσον 17, Τσίκα, Σπαθάρου 7(1), Τσιαδή 7(1), Χίλι 6, Σεμανιάνου 6, Θεοδωρομανωλάκη 10(2), Στεφανίδου 12(2), Παπαδοπούλου 3(1), Γρηγορίου, Μπόνη 6(2).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Καπουρνιώτης): Κυριατζίδου 5, Παγκαλίδου, Γαλιατσάτου 6(1), Ταντουρόφσκα, Σουλτάνη 3, Αγαγιώτου, Αντριους 5, Ζέρβα, Αρτεμισίου, Ουίλιαμς 10, Κωτούλα 3(1), Δεληγιάννη 4.

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις