Έπαιξαν για τον Άλεξ οι Νέοι της Νίκης και ο Άρης Μελ. (photos)

Οι Νέοι της Νίκης και ο Άρης Μελισσατίκων τίμησαν σήμερα Κυριακή (10/5) τη μνήμη του Αλέξανδρου Σκοπελίτη, ο οποίος πριν από ένα χρόνο έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Οι δύο ομάδες έπαιξαν φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Αγ. Παρασκευής, το οποίο έληξε…

…ισόπαλο 4-4. Μάλιστα, με τον Άρη Μελισσατίκων αγωνίστηκε και ο Φίλιππος Σκοπελίτης του Ολυμπιακού Βόλου, ο οποίος τίμησε μ’ αυτόν τον τρόπο τη μνήμη του αδερφού του.
Ο Άρης προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με 4-1, με τον Τσελεπή να σημειώνει «χατ τρικ». Στο 11′ ο Σκοπελίτης με σουτ άνοιξε το σκορ και αφιέρωσε το γκολ στον αδικοχαμένο αδελφό του. Η Νίκη ισοφάρισε στο 15′ με τον Γκλαβίνη. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση το Τσελεπής, ο οποίος σκόραρε στο 18′, 27′ και 34′.
Στην επανάληψη οι Νέοι της Νίκης παρουσίασαν καλύτερο πρόσωπο και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια. Στο 49′ ο Ντ. Βουρδάκης μείωσε σε 4-2, στο 51′ ο Μπλούχος με σέντρα-σουτ αιφνιδίασε τον Κουρίτα μειώνοντας σε 4-3, ενώ στο 62′ οι «κυανόλευκοι» έφτασαν στην ισοφάριση. Ο Ματθαίου με πλασέ έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι, όμως ο Λαρίσης κέρδισε το «ριμπάουντ» και έγραψε το 4-4.
Τη συνάντηση διηύθυνε ο κ. Στ. Χαλβατζάκος με βοηθούς τους κ.κ. Χαυδατούρη και Π. Χαλβατζάκο.
ΑΡΗΣ ΜΕΛ.: Ζήγρας, Αρβανίτης, Γκοτζόπουλος, Μαγιόγλου, Καψιώτης, Νινιζόπουλος, Γκατζούλας, Τσίρος, Ίμπρα, Σκοπελίτης, Τσελεπής.
(Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι Γεωργάκος, Κουρίτας, Βλαχόπουλος, Γούλας, Στραβέλας, Παλάντζας, Χαυδατούρης, Λάμπρος, Ομάρ.
ΝΕΟΙ ΝΙΚΗΣ: Γρηγοριάδης (30′ Πύλος, 70′ Νταής), Τσέργας (62′ Δ. Γκάμπας), Μπλούχος (68′ Κελεσίδης), Ζαρίφης, Χ. Ράπτης, Καρακώστας (68′ Στεργίου), Στ. Βουρδάκης (52′ Λαρίσης), Β. Ρακής (46′ Ντ. Βουρδάκης), Ματθαίου (71′ Κουτσαρνάκης), Χρ. Γκάμπας (59′ Μπακογιάννης), Γκλαβίνης (56′ Γκλαβίνης).

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις