Κ. Πραττής: «Ο Ολυμπιακός Βόλου πρέπει να βρίσκεται στις παραπάνω κατηγορίες»

Ο Κώστας Πραττής ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά την εκτός έδρας ήττα της ομάδας του με 2-0 από τον Ολυμπιακό Βόλου, πως οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να αγωνίζονται στις επαγγελματικές κατηγορίες της Ελλάδας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου προπονητή του Γ.Σ. Αλμυρού:

«Το πρωτάθλημα έφτασε στο τέλος. Ο Γ.Σ. Αλμυρού είχε μια όμορφη πορεία. Ο σκοπός μας ήταν να παραμείνει η ομάδα στη Γ’ Εθνική και τα καταφέραμε. Στο σημερινό παιχνίδι, δοκιμάσαμε ποδοσφαιριστές, που δεν είχαν συμμετοχές. Χαίρομαι που ο Ολυμπιακός Βόλου παρέμεινε στην κατηγορία, ενώ του αξίζει να βρίσκεται και στις παραπάνω κατηγορίες. Ο Λάκης Μπακάλης είναι εξαιρετικός προπονητής και του εύχομαι τα καλύτερα.
Οι ιθύνοντες του ποδοσφαίρου δεν βλέπουν ότι ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν 2-3 μήνες χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις; Είναι ανεπίτρεπτο! Εύχομαι στους ποδοσφαιριστές και στους παράγοντες τον ομάδων καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα και καλό Καλοκαίρι. Πιστεύω ότι ο Αλμυρός θα δημιουργήσει μια καλή ομάδα του χρόνου και θα πρωταγωνιστήσει ξανά. Ευχαριστώ τον κ. Σταματίου, που με δέχτηκε και βρίσκομαι δίπλα του».

Για την νέα χρονιά, είπε: «Ο Αλμυρός πρέπει να είναι στη Γ’ Εθνική και γι’ αυτό πρέπει να γίνουν θυσίες».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις