ΒΙΝΤΕΟ: Η Συν. Τύπου του Ολυμπιακός Β. – Γ.Σ. Αλμυρού

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρες τις δηλώσεις που έγιναν αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, μεταξύ των ομάδων Ολυμπιακός Β.- ΓΣ Αλμυρού, που έγιναν στο ΕΑΚ “Τάκης Συνετόπουλος” για την τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η αναμέτρηση δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον κι ως εκ τούτου όλοι όσοι μίλησαν βρέθηκαν σε χαλαρή διάθεση ανταλλάσσοντας φιλοφρονήσεις, σχολιάζοντας γενικότερα το πρωτάθλημα και τις ιδιαιτερότητες του.
Στα “ντε σου” της Συνέντευξης Τύπου θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Λάκης Μπακάλης ρωτήθηκε να σχολιάσει ότι στην τελευταία αγωνιστική βρέθηκε “αντιμέτωπος” με την ομάδα στον πάγκο της οποίας ξεκίνησε τη φετινή σεζόν, ενώ οι δύο ομάδες τις οποίες κοουτσάρισε τερμάτισαν στην 4η και 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ μας αποκάλυψε και το πρωταπριλιάτικο ψέμα που του είπαν οι ποδοσφαιριστές του.
Επίσης βλέποντας στο πάνελ τον Φίλιππο Σκοπελίτη και τον Στάθη Ρόκα, όλοι έφεραν στο μυαλό τους παλαιότερες ομάδες του Ολυμπιακού Β., όπου αυτοί οι δύο ποδοσφαιριστές ανήκαν στους “ερυθρόλευκους”,  έχοντας όπως ανέφεραν εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ τους.
Την τεχνική ηγεσία της ομάδα του Αλμυρού εκπροσώπησε ο βοηθός προπονητή Κ. Πραττής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις