Μπούις: «Αποδείξαμε πως αξίζαμε τη δεύτερη θέση»

«Αποδείξαμε πως αξίζαμε τη δεύτερη θέση» δήλωσε ο Φάντζιο Μπούις μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα της Νίκης Βόλου στην Ιτέα απέναντι στον Αστέρα και συμπλήρωσε πως εφόσον δοθεί η δυνατότητα η ομάδα να παίξει στα μπαράζ ανόδου, είναι έτοιμη να παλέψει για την άνοδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φάντζιο Μπούις:

«Σε γενικές γραμμές ήταν ένα καλό παιχνίδι στο οποίο, πιστεύω, πως αξίζαμε τη νίκη. Δυστυχώς στα τελευταία λεπτά έγιναν κάποια επεισόδια που δεν χρειάζονται στο ποδόσφαιρο. Οι αγώνες πρέπει να κερδίζονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες που προσπαθήσανε να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Για εμάς ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι και αποδείξαμε όλη τη χρονιά πως αξίζαμε τη δεύτερη θέση. Ήμασταν κάπως απογοητευμένοι από την Τετάρτη που δεν καταφέραμε να τελειώσουμε την υπόθεση της δεύτερης θέσης στην έδρα μας (σ.σ. με Διγενή Νεοχωρίου). Σήμερα δείξαμε ότι το θέλαμε και καταφέραμε να κλειδώσουμε τη δεύτερη θέση»

Αν ελπίζει ότι η δεύτερη θέση μπορεί να δώσει κάτι στη Νίκη

«Δεν το γνωρίζω, αυτό το γνωρίζει το νομικό τμήμα της ομάδας. Εμείς πιστεύουμε ότι μπορεί να γίνει κάτι. Όπως και να ‘χει εμείς θα είμαστε έτοιμοι για να καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε την άνοδο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις