“Ερυθρόλευκο” οικογενειακό δείπνο για τη λήξη της χρονιάς (photos)

Μια ακόμη αγωνιστική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Μια χρονιά γεμάτη δυσκολίες και άγχη, τα οποία ωστόσο ξεπεράστηκαν χάρη στην υπερπροσπάθεια της Διοίκησης του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, σε όλο το φίλαθλο κόσμο,  που στάθηκε «βράχος» δίπλα στον Ολυμπιακό Βόλου αλλά και σε ανθρώπους, που αθόρυβα στήριξαν  την  αγαπημένη τους ομάδα.

Το τέλος της παρούσας περιόδου γιορτάστηκε χθες το βράδυ,  με ένα δείπνο που παρέθεσε η Διοίκηση προς τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό team αλλά και τους εργαζομένους, δείχνοντας για ακόμη μία φορά ότι ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν και θα παραμείνει μία οικογένεια, με βαθιές ρίζες, μεγάλο παρελθόν και σίγουρα ένδοξο μέλλον.

Στο κέντρο «Παράλιο» στον Άναυρο, βρέθηκε όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου και δείπνησε μέσα σε ένα κλίμα χαράς και αισιοδοξίας.

Μιλώντας στους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό team, ο πρόεδρος Νίκος Τσεκούρας αρχικά τους ευχαρίστησε για την προσπάθεια που έκαναν όλο αυτό το διάστημα και κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο της ομάδας. Τόνισε πως επιθυμία του Συλλόγου είναι να συνεχίσει και την επόμενη χρονιά μεγάλο μέρος του ρόστερ, ενώ ανέφερε πως πολλοί ήταν οι ποδοσφαιριστές στο παρελθόν, οι οποίοι ήρθαν στον Ολυμπιακό Βόλου, αναδείχθηκαν, έμειναν στην πόλη, εργάζονται εδώ πλέον και έκαναν οικογένειες.

Τέλος, ευχήθηκε σε όλος τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό team και τους εργαζόμενους καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα.

Το λόγο έπειτα έλαβε ο,  εκ των αρχηγών της ομάδας, Στάθης Ρόκας και απευθυνόμενος προς τη διοίκηση σημείωσε χαρακτηριστικά :«Ευχαριστούμε που ήσασταν πάντα κοντά μας. Ξέρουμε ότι κάνατε μεγάλη προσπάθεια για να βοηθήσετε εμάς και το Σύλλογο», ενώ προς τους συμπαίκτες του τόνισε πως «όσο βλέπετε αυτούς τους ανθρώπους, να ξέρετε ότι η ομάδα θα έχει μέλλον. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει μεγάλο παρελθόν γι’ αυτό και θα έχει και λαμπρό μέλλον».

Το δικό του ευχαριστώ εξέφρασε και ο γενικός αρχηγός, Λευτέρης Τασιόπουλος λέγοντας «Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνιστήκατε για την ομάδα. Αυτό που κάνετε στον β’ γύρο ήταν κατόρθωμα», ενώ ευχαρίστησε ιδιαιτέρως και το προπονητικό team για την άψογη συνεργασία.

Από την πλευρά του ο προπονητής των ερυθρολεύκων, Λάκης Μπακάλης, εξήρε τη μεγάλη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου, υπογραμμίζοντας πως αυτοί ήταν οι πρωταγωνιστές. Ωστόσο δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τη διοίκηση και τη μεγάλη προσπάθειά της όλο αυτό το διάστημα. « Μας δώσατε μεγάλη δύναμη όλοι όσοι απαρτίζετε τη διοίκηση. Εσείς και ο κόσμος,  που ήταν πάντα δίπλα μας. Η ομάδα έχει μεγάλο παρελθόν και έχει και μεγάλο μέλλον, ενώ μέλλον έχουν και «δικά» μας παιδιά και το απέδειξαν στον αγωνιστικό χώρο, ότι μπορούν να πάνε ακόμη πιο ψηλά», ανέφερε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου.

Το δικό του στίγμα όμως, έδωσε και ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Ιάσων Χατζής, ο οποίος βαθιά συγκινημένος μίλησε στους παίκτες για την μεγάλη προσπάθεια που έκανε η παρούσα διοίκηση για να «αναγεννήσει» την ομάδα, ενώ μέσα από τα λόγια του έδειξε σε όλους τους παρευρισκομένους ότι ο Ολυμπιακός Βόλου δεν είναι απλά μία ομάδα, αλλά μία μεγάλη ιδέα για την πόλη και για τους χιλιάδες υποστηρικτές του.

«Αυτή ίσως είναι η τελευταία προσπάθεια που κάνω. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει μεγάλη ιστορία. Τον Δεκέμβριο υπήρξε μία τραγική στιγμή, χωρίς δική μας ευθύνη. Ο άνθρωπος που είχε αναλάβει την ομάδα και σας είχε επιλέξει να έρθετε σ’ αυτή, μας είπε ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει. Ο Ολυμπιακός Βόλου τότε είχε 16 βαθμούς. Φτάσαμε να μην κοιμόμαστε το βράδυ, γιατί κάτι έπρεπε να δράσουμε άμεσα. Ήταν δύσκολα, γιατί δεν είχαμε χρόνο, οι παίκτες είχατε αμφιβολίες. Παλέψαμε και με μεγάλες προσπάθειες κρατήσαμε το Σύλλογο « ζωντανό». Η φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου είναι βαριά. Μπορείτε να προχωρήσετε και να αναδειχθείτε μέσα από τον Σύλλογο. Σας ευχαριστώ για την προσπάθεια και την κατάθεση ψυχής που κάνατε. Για όσους θα συνεχίσουν, θα πρέπει να κάνουν κατάθεση ψυχής και για το δικό τους καλό. Εσείς είστε αυτοί που πατάτε το χορτάρι. Ο Ολυμπιακός Βόλου συνεχίζει και τη νέα χρονιά υγιής. Θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να πάτε την ομάδα εκεί που της αξίζει», υπογράμμισε ο κ. Χατζής μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου.

Η βραδιά έκλεισε με πολλές συζητήσεις και χαρούμενη διάθεση, με τους παίκτες να δίνουν ραντεβού στο γήπεδο, καθώς οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι και τη Μ. Τετάρτη.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ευχαριστεί ιδιαιτέρως το κέντρο «Παράλιο» για την ζεστή ατμόσφαιρα,  που δημιούργησε και για τα εκλεκτά εδέσματα που προσέφερε σε όλη την ομάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις