“Το ένδοξο παρελθόν συναντά το παρόν και το μέλλον”

Την ομάδα των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών θα αντιμετωπίσει, σε φιλική αναμέτρηση, η Νίκη Βόλου την Μεγάλη Παρασκευή, στις 12:00, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Το ένδοξο παρελθόν θα “κοντραριστεί” με τον φιλόδοξο παρόν και μέλλον της ομάδας, σ’ έναν αγώνα με αρκετές εκπλήξεις, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση της Δ.Ε. ποδοσφαίρου του συλλόγου.

Η ανακοίνωση:

“Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 προσκαλεί τους φίλους της ομάδας μας σε μια φιλική αναμέτρηση-συνάντηση του ένδοξου παρελθόντος με το παρόν και το μέλλον της ομάδας μας. Την Μεγάλη Παρασκευή 06/04/218 στις 12:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (πλαισιωμένη και με νεαρούς αθλητές)  θα αντιμετωπίσει την ομάδα των Παλαίμαχων της ομάδας μας, στο πρώτο αυτό ιστορικό ραντεβού που ευελπιστούμε να καθιερωθεί κάθε χρόνο την ίδια ημέρα.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και με εκπλήξεις για τους φιλάθλους της ομάδας μας!

Με την ολοκλήρωση επίσης της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος η Διοικούσα Επιτροπή αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει για την εώς τώρα υποστήριξη τους Χορηγούς  Διατροφής και Μετακίνησης αλλά και την ομάδα των εθελοντών για την πολύτιμη συνεισφορά τους. Φυσικά ευχαριστούμε και τους φιλάθλους της ομάδας μας που με την παρουσία τους και την υποδειγματική τους ως τώρα συμπεριφορά έδειξαν για ακόμη μια φορά το μεγαλείο αυτής της ομάδας κερδίζοντας και πάλι την αποδοχή και αναγνώριση από τον ποδοσφαιρικό κόσμο και την τοπική κοινωνία.

Καλή Ανάσταση σε όλους από την οικογένεια της Νίκης Βόλου.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924 – ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις