Νίκη Β.: Όχι στην παραπληροφόρηση που κάνει κακό στην ομάδα

Ανακοίνωση με την οποία κάνει ξεκάθαρο πως η μόνη έγκυρη ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στην ομάδα, θα γίνεται από τη διοικούσα Επιτροπή και από την επίσημη ιστοσελίδα της Νίκης εξέδωσε η Διοικούσα Επιτροπή της βολιώτικης ομάδας. Αναλυτικά αναφέρει τα εξής: “Προκειμένου να αποφευχθούν παρεξηγήσεις με αξιωματούχους ομάδων, ποδοσφαιριστές, γονείς ποδοσφαιριστών και για να μη…

δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις στο φίλαθλο κοινό, σας γνωρίζουμε ότι οποιεσδήποτε ειδήσεις κυκλοφορούν στα Μ.Μ.Ε. και αφορούν στην ομάδα μας και σε δήθεν επαφές ή ενδιαφέρον για ποδοσφαιριστές εντός ή εκτός νομού, αλλά και σε διαδικασίες οργάνωσης και στελέχωσης, είναι προσωπικές απόψεις των γραφόντων (γιατί όχι και εκ του πονηρού) και τουλάχιστον άκαιρες. Στον βωμό της ΄΄αποκλειστικότητας΄΄ και της πρόωρης είδησης δεν θα επιτρέψουμε να δημιουργηθούν προβλήματα στην ομάδα μας.
Σεβόμενοι το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη τα Playoff και Playout της Footballeague, αλλά και τα μπαράζ ανόδου ομάδων στη Γ΄Εθνική το μόνο που κάνουμε είναι να καταγράφουμε παίκτες που πιθανόν στο μέλλον να απασχολήσουν το Τεχνικό Επιτελείο μας.
Έχοντας ως γνώμονα τον σεβασμό προς όλες τις ομάδες θα ήταν άκομψο από μέρους μας να κάνουμε κάτι τέτοιο και να αποπροσανατολίσουμε παίκτες από τις υποχρεώσεις των ομάδων τους.

Βεβαιώνουμε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας ότι οι διαδικασίες από μέρους μας προς πάσα κατεύθυνση συνεχίζονται, ώστε η ομάδα να είναι καθόλα έτοιμη για τη νέα χρονιά, αλλά και για το μέλλον.
Γίνονται πράγματα που δεν λέγονται και λέγονται πράγματα που δεν γίνονται.

ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ Ο,ΤΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις