Καλή Ανάσταση από τον Ολυμπιακό Βόλου

Μια ζεστή και λιτή γιορτή, όπως αρμόζει στο κλίμα της Μ. Εβδομάδας, οργάνωσε η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, στα γραφεία του Συλλόγου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, προκειμένου να ευχηθεί στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, το τεχνικό team αλλά και το προσωπικό, καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα.

Τα μέλη της Διοίκησης μίλησαν σε ευχάριστο και χαλαρό κλίμα με τους ποδοσφαιριστές και έδωσαν ραντεβού μετά τις διακοπές του Πάσχα, καθώς η ομάδα θα συνεχίσει τις προπονήσεις της, ενώ θα πραγματοποιηθούν και ορισμένα φιλικά παιχνίδια, προκειμένου οι παίκτες να διατηρήσουν την φυσική τους κατάσταση.

Μετά και την ολοκλήρωση της αγωνιστικής χρονιάς, η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 θέλησε και με αυτή την κίνηση να δείξει έμπρακτα προς όλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα, πως βρίσκεται δίπλα τους και πως δεν εφησυχάζει για την επόμενη ημέρα σε ότι αφορά το διοικητικό κομμάτι.

Στους παίκτες δόθηκαν πασχαλινά τσουρέκια και φιάλες κρασί, ενώ οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν ευχές για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα εύχεται σε όλο τον κόσμο καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα με υγεία και ευημερία.

** Το Δ.Σ. του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ευχαριστεί ιδιαιτέρως τον Συνεταιρισμό Αγχιάλου «Η Δήμητρα» για τη συνεχή στήριξή του και για την προσφορά των κρασιών στην ερυθρόλευκη γιορτή και τον φούρνο «Νικολάου» για τα πασχαλινά τσουρέκια.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις