Λεουτσάκος: «Ο Ηρακλής είχε πληρώσει κανονικά το παράβολο της Football League»

Ο πρόεδρος της Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος, μίλησε για το θέμα του Ηρακλή και επιβεβαίωσε το γεγονός πως οι “κυανόλευκοι” είχαν πληρώσει κανονικά πέρυσι το παράβολο συμμετοχής τους τόσο στην συγκεκριμένη κατηγορία, όσο και στο κύπελλο Ελλάδος. Αναλυτικά:

Για τις ομάδες της Football League που μαζεύουν κόσμο περισσότερο από την Super League: “Μου δίνετε πάσα να πω μεγάλο μπράβο στις ομάδες. Και στον κόσμο τους και στους προέδρους των ομάδων της κατηγορίας, σε όλους. Άψογοι είναι όλοι τους, αξίζουν πολλοί έπαινοι. Είμαστε άψογοι συνολικά μέχρι στιγμής, η Football League κάνει μεγάλη προσπάθεια και μάλιστα χωρίς έσοδα να τα λέμε αυτά. Οι πρόεδροι πληρώνουν”.

Για τις αδειοδοτήσεις και αν θα υπάρξουν προβλήματα για κάποιες ομάδες: “Μέχρι στιγμής δεν έχει κάποια ομάδα θέμα από όποια ενημέρωση έχω. Ο Άρης παραδείγματος χάρη, πέρασε, οι άλλες έχουν κάποια μικροπροβληματάκια, όμως όχι κάτι τρομερό”.

Για τον Ηρακλή και αν δηλώθηκε την φετινή σεζόν στην Football League: “Έκανε δήλωση ναι πλήρωσε το παράβολο, κανονικά όλα. Δεν κατέβηκε στο κύπελλο να παίξει που προηγήθηκε και μετά στις 11/9 ήρθε και η παραίτηση του Παπαθανασάκη. Όλα αυτά τα έγγραφα τα έστειλα στην ΕΠΟ, έτσι είναι η διαδικασία έτσι, μου ζητήθηκαν από την ΕΠΟ και τα έστειλα. Για να ξέρει και ο κόσμος. Μακάρι οι ομάδες που φεύγουν από εμάς να μην ξανάρθουν. Κάνουν μεγάλες προσπάθειες για να το καταφέρουν αυτό. Να παραμένουν ψηλά και υγιείς. Ευχή μου είναι αυτή, είναι ιστορικά σωματεία και τα χρειάζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις