Αργυρό μετάλλιο Αντωνίου και Ντανιελιάντς στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα τένις

Την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα αντισφαίρισης πανηγύρισαν δύο μαθήτριες από το Βόλο. Συγκεκριμένα η Θεοδώρα (Ντορίτα) Αντωνίου και η Άννα Μαρία Ντανιελιάντς πήραν τη 2η θέση στο διπλό μαθητριών, ύστερα από εξαιρετικές εμφανίσεις από τα προκριματικά των αγώνων μέχρι…

…και τον τελικό, στον οποίο συμμετείχαν.
Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στον Μαραθώνα από την Πέμπτη 7 Μαΐου μέχρι και χθες Δευτέρα 11/5. Συμμετείχαν πολλοί μαθητές και μαθήτριες Λυκείων από όλες της περιφέρειες της Ελλάδος, ενώ το επίπεδο ήταν υψηλό και ο ανταγωνισμός μεγάλος. Η επιτυχία των δύο μαθητριών από το Βόλο ήταν πολύ μεγάλη, ενώ να σημειώσουμε πως το αργυρό μετάλλιο που κατέκτησαν τους δίνει πριμ 8% για τις Πανελλαδικές εξετάσεις, όπου θα λάβουν μέρος.
Η Θεοδώρα Αντωνίου είναι μαθήτρια της Α’ Λυκείου και φοιτά στα Εκπαιδευτήρια Μπακογιάννη στη Λάρισα, ενώ είναι αθλήτρια του Ο.Α. Μαγνησίας. Η Άννα Μαρία Ντανιελιάντς είναι μαθήτρια της Β’ Λυκείου στο 6ο Λύκειο Βόλου και αθλήτρια του Φοίβου Λάρισας. Επίσης, η Άννα Μαρία Ντανιελιάντς κατέκτησε και το αργυρό μετάλλιο στο μικτό.
Η περιφέρεια Θεσσαλίας διέπρεψε στο φετινό Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα τένις, αναδείχθηκε πολυνίκης των αγώνων, καθώς πέρα από τα δύο παραπάνω κορίτσια, άλλοι τρεις μαθητές της Β’ Λυκείου κατέκτησαν μετάλλια. Συγκεκριμένα, χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Αθανασία Παπαδημητρίου του Λυκείου Αγιάς, αργυρό μετάλλιο ο Βασίλης Γερούκης, μαθητής του Λυκείου Νίκαιας Λάρισας και χάλκινο μετάλλιο η Αθανασία Ζαχοπούλου του 13ου Λυκείου Λάρισας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις