Χωρίς αλλαγές με Παναχαϊκή ο Ολυμπιακός Β.

Ολοκληρώνεται σήμερα το πρωί η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου για το αυριανό (13/5, 18.00 ) παιχνίδι με την Παναχαϊκή στην Κόρινθο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Football League. Αμέσως μετά η αποστολή των «ερυθρολεύκων» θα αναχωρήσει για την Κόρινθο, καθώς εκεί έχει…

…οριστεί να διεξαχθεί ο αυριανός αγώνας.
Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν αναμένεται να προβεί σε αλλαγές στο βασικό σχήμα και το πιθανότερο είναι να δούμε την ίδια ενδεκάδα να ξεκινά μ’ αυτή που παρατάχθηκε στην αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου με την ΑΕΛ.
Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι δεν θα βρίσκεται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας ο Αλέξανδρος Νικολιάς, ο οποίος εξακολουθεί να είναι τραυματίας και να υποβάλλεται σε θεραπεία (έχει υποστεί θλάση στον μηριαίο). Επίσης, τιμωρημένος είναι ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την μία αγωνιστική της ποινής του. Θυμίζουμε, πως ο νεαρός μεσοεπιθετικός των «ερυθρολεύκων» ταλαιπωρείται τις τελευταίες μέρες και από πελματιαία απονεύρωση.
Και οι δύο κάνουν προσπάθεια, έτσι ώστε να ενισχύουν την ομάδα στο επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις